Ίδια η παρέα, διαφορετικοί οι ρόλοι

Ίδια η παρέα,  διαφορετικοί οι ρόλοι

Ίδια η παρέα, διαφορετικοί οι ρόλοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Ο Μουσταφά Σαρή Χασάν αναμένεται να διαδεχθεί τον Φάνη Ευσταθίου στην προεδρία του Κολοσσού Κάστρου στις επικείμενες εκλογές. Την επιστροφή στους Αγίους Αποστόλους σκέφτονται σοβαρά οι άνθρωποι της ομάδας

Στη δύναμη της παρέας θα συνεχίσει να στηρίζεται ο Κολοσσός Κάστρου, καθώς οι μοναδικές αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί να γίνουν και που θα αποτυπωθούν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης (θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Ιουνίου) αφορούν στην ανακατανομή ρόλων.

Την προεδρία του συλλόγου θα αναλάβει ο Μουσταφά Σαρή Χασάν, ο απερχόμενος επικεφαλής Φάνης Ευσταθίου θα αναλάβει άλλο διοικητικό πόστο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα παραμείνουν τα ίδια. Ίσως δε το διοικητικό σχήμα να ενισχυθεί μ’ ένα δύο νέα μέλη.

Παρότι οι στόχοι θα συγκεκριμενοποιηθούν μετά τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης, ο Κολοσσός Κάστρου δεν πρόκειται να ξεφύγει από την φιλοσοφία της φετινής χρονιάς.

Οι δε πληροφορίες αναφέρουν πως η σημαντικότερη αλλαγή θα έχει να κάνει με την έδρα, αφού οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν πολύ σοβαρά την επιστροφή της στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων