Ελεύθερος ο θερμόαιμος Νορβηγός

Ελεύθερος ο  θερμόαιμος Νορβηγός

Ελεύθερος ο θερμόαιμος Νορβηγός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 611 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο 34χρονος Νορβηγός ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος 63χρονης Γερμανίδας.

Πιο συγκεκριμένα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην έχει την οποιαδήποτε επικοινωνία με την παθούσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νορβηγός απολογούμενος επανέλαβε και τα όσα προανακριτικά είχε αναφέρει ότι δηλαδή η 63χρονη του επιτέθηκε πρώτη και εκείνος αμύνθηκε. Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν στις 20 Μαΐου 2014 βράδυ στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και ο Νορβηγός και η Γερμανίδα. Εκεί ο 34χρονος καβγάδιζε με την φίλη του, και τότε επενέβη η 63χρονη που έμενε σε διπλανό δωμάτιο και τους ζήτησε να σταματήσουν και να μην κάνουν φασαρία.

Όπως η ίδια η Γερμανίδα κατήγγειλε στους αστυνομικούς τότε ο 34χρονος της επιτέθηκε, την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη.
Από την πλευρά του ο Νορβηγός ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, προανακριτικά ότι πρώτη η Γερμανίδα του επιτέθηκε και μάλιστα φέρεται να του προκάλεσε και αμυχές στα χέρια.

Διαβάστε ακόμη

Στον ανακριτή Τούρκος για διακίνηση μεταναστών

Προφυλακίστηκε 22χρονος που είχε κρύψει κοκαΐνη μέσα σε βάζο

Συνελήφθησαν 24χρονος και 23χρονη στην Ιαλυσό για παράνομη κατασκήνωση σε δημόσιο χώρο

Σύλληψη 69χρονης για κατοχή αρχαιοτήτων στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Κω

Ελεύθεροι οι ιδιοκτήτες γαϊδουριού για το φίμωτρο που του είχαν βάλει

Καταδικάστηκαν οι δύο νεαροί Σουηδοί που αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τη σημαία

Στο τέλος του μήνα η απόφαση για τους ιδιοκτήτες μικρού ξενοδοχείου που φιλοξενούσαν μετανάστες