Συνένωση δυνάμεων

Συνένωση δυνάμεων

Συνένωση δυνάμεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Αυτός είναι ο στόχος των συναντήσεων που κάνουν επιφανείς παράγοντες του Διαγόρα. Ίσως να καθυστερήσει κι άλλο την επιστροφή του ο πρόεδρος Μέντος Ζωάννου

Οι παράγοντες της ομάδας του Διαγόρα, έχουν θέσει στόχο τους εν όψει της τρέχουσας περιόδου να δημιουργήσουν υπόβαθρο επιτυχιών για τον σύλλογο, όχι μόνο την ερχόμενη περίοδο αλλά και μελλοντικά.

Αυτός είναι ο σκοπός των συναντήσεων που έχουν γίνει μεταξύ γνωστών και επιφανών παραγόντων του συλλόγου. Είναι οπωσδήποτε άνθρωποι που αγαπούν αλλά κι έχουν προσφέρει πολλά ήδη και θέλουν να δουν και πάλι τον Διαγόρα να πρωταγωνιστεί, σε όλες τις πτυχές του αθλητισμού και με όλα τα τμήματα που διαθέτει.

Η κίνηση του Μανώλη Γλυνού ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία, δείχνει να αποδίδει καρπούς.
Όλοι οι παράγοντες που καλούνται , δίνουν το παρόν στις συναντήσεις, λένε τις απόψεις τους και σκοπός τους είναι,να διαφανεί ένα μέλλον εντελώς διαφορετικό και με υψηλές βλέψεις.

Αρχικός και βασικός στόχος της κίνησης που ξεκίνησε, δεν είναι άλλος από την συνένωση των δυνάμεων του παραγοντικού κόσμου της ομάδας, με σκοπό κατόπιν συνεννόησης τους να γίνουν οι απαραίτητες αλλά και νομότυπες κινήσεις και ο Διαγόρας να λειτουργήσει με ισχυρό Διοικητικό υπόβαθρο.

Αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει μέσα στο επόμενο διήμερο(πιθανότατα και σήμερα) και νέα συνάντηση από τους παράγοντες του Διαγόρα, με σκοπό να μεθοδευθούν πλέον τα επόμενα βήματα.

Όπως έγινε γνωστό, σε αυτήν έχουν κληθεί επιφανείς παράγοντες του συλλόγου παλιοί και νέοι για να συζητήσουν την δημιουργία ισχυρού Διοικητικού σχήματος, που να αναλάβει τις τύχες του Διαγόρα. Σε αυτή την νέα προσπάθεια τώρα, το σύνθημα είναι πώς… «δεν περισσεύει κανείς»!.

Η κίνηση αποσκοπεί φυσικά στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης και της ανάληψης, νομότυπα και μέσα από τα θεσμικά όργανα της Διοίκησης του Διαγόρα, από ένα νέο και δυνατό Δ.Σ, με παράγοντες . γνώστες του αθλητικού χώρου του νησιού μας.

Η Γ.Σ. με την σειρά της πολλοί θεωρούν πώς πρέπει να γίνει όταν επιστρέψει στο νησί μας ο νύν πρόεδρος της ομάδας Μέντος Ζωάννου, ο οποίος απουσιάζει ακόμα στην Αφρική.
Η επιστροφή του σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες, έχει χρονοδιαγραφεί μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες πώς ενδέχεται να καθυστερήσει κι άλλο, εξαιτίας ηυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αυτό βέβαια σημαίνει πώς αν συμβεί κάτι τέτοιο ίσως πάει ακόμα πιο πίσω η γενική συνέλευση της ομάδας και κατ επέκταση η δρομολόγηση εξελίξεων στον ιστορικό σύλλογο.
Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να διευκρινισθεί, πώς έχει δικαίωμα το υπόλοιπο ΔΣ να προκηρύξει Γενική Συνέλευση, ακόμα και απόντος του προέδρου.

Υπενθυμίζεται πώς η θητεία του Δ.Σ. του Διαγόρα τελειώνει στα τέλη του Σεπτέμβρη, αλλά οι κυανέρυθροι παράγοντες προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις αλλά και τις μεταγραφικές περιόδους, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα και να γίνει η ΓΣ μέσα στον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.