Θετικά μηνύματα από τη Φρανκφούρτη

Θετικά μηνύματα  από τη Φρανκφούρτη

Θετικά μηνύματα από τη Φρανκφούρτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Με θετικά μηνύματα για την τουριστική βιομηχανία έκλεισε στη Φρανκφούρτη η έκθεση ΙΜΕΧ, στην οποία είχε συμμετοχή και η Ρόδος, ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Η 12η IMEX ειδικεύεται στο συνεδριακό τουρισμό ενώ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου που ανέλαβε τη διοργάνωση, Ray Bloom, φέτος υπήρχε μεγαλύτερη δυναμική Οι συνολικοί επισκέπτες της έφτασαν περίπου τα 9000 άτομα, με τους περίπου 4000 ήταν hosted buyers από 77 χώρες.

Περίπου το ένα τρίτο αυτών των hosted buyers προήλθε από αγορές μεγάλων αποστάσεων όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και το Μεξικό μαζί με τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προστέθηκαν φέτος 64 νέα περίπτερα ενώ το 30% των εκθετών αύξησαν το μέγεθος των περιπτέρων τους σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Από τις 65.000 συναντήσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ημερών μεταξύ αγοραστών και εκθετών, 53.000 αντιπροσώπευαν μία νέα μορφή ραντεβού.

Αυτό το νέο είδος ραντεβού επιτρέπει σε μεμονωμένους αγοραστές να συμμετάσχουν σε μια μικρή ομάδα στο χώρο του εκθέτη για μια παρουσίαση διερευνητική.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο