ΒΟΛΕΙ-ΠΑΟ: Φιέστα χωρίς μπουζούκια

ΒΟΛΕΙ-ΠΑΟ: Φιέστα χωρίς μπουζούκια

ΒΟΛΕΙ-ΠΑΟ: Φιέστα χωρίς μπουζούκια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Το μενού των παικτών του Παναθηναϊκού, νέων Κυπελλούχων Ελλάδας στο βόλεϊ δεν συμπεριελάμβανε μπουζούκια, αλλά η γιορτή που «στήθηκε» σε μαγαζί της Γλυφάδας είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας φιέστας.

Οι υποχρεώσεις που αν μη τι άλλο είναι άμεσες, δεν επέτρεψαν στον Στέλιο Καζάζη και στους παίκτες του Παναθηναϊκού να γιορτάσουν έτσι όπως θα ήθελαν την κατάκτηση του Κυπέλλου στο βόλεϊ μετά τον συγκλονιστικό τελικό με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Τροκαντερού. Ωστόσο, έτσι όπως κύλησε η βραδιά στο στέκι της ομάδας στη Γλυφάδα μπορεί να πει κανείς ότι πέρασαν και καλύτερα... Το επινίκιο μενού περιελάμβανε όλα τα γνωστά. Την κούπα, τις σαμπάνιες, τον πιο τρελό αθλητή που έχει περάσει από το «τριφύλλι» τον Γκιγιόμ Σαμικά και όλο το τιμ του Παναθηναϊκού που δεν σταμάτησε να τραγουδά «Οε,οε,οε, Πρωτάθλημα και Κύπελλο-Παναθηναϊκέ»!

Η αποστολή της ομάδας έφτασε στο κλειστό της Γλυφάδας, αφού πρώτα το πούλμαν άλλαξε την καθιερωμένη διαδρομή του και πέρασε από τις καφετέριες και τα γύρω μαγαζιά και έγινε το... πανδαιμόνιο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που άφησαν τα σφηνάκια τους, τα ποτά τους, τις... γυναίκες τους και βγήκαν στο δρόμο να επιβραβεύσουν με συνθήματα την ομάδα του Καζάζη για τη μεγάλη χαρά που τους έδωσε. Μόλις, το πούλμαν κατάφερε να φτάσει στο κλειστό της Γλυφάδας, φίλοι της ομάδας συνέχισαν για αρκετή ώρα να αποθεώνουν την ομάδα και να ζητούν επιτακτικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι τοίχοι της μπροστινής μεριάς του γηπέδου γέμισαν... συνθήματα «Κυπελλούχος 2010-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»! Παίκτες, προπονητές και τεχνικό επιτελείο... δεν θα μπορούσαν παρά να το γιορτάσουν στο αγαπημένο στέκι της ομάδας, την KNAVE, εξάλλου η οικοδέσποινα Πόπη Χατζηδημητρίου που βρέθηκε και στο Τροκαντερό να παρακολουθήσει την ομάδα του «τριφυλλιού», συμπαραστέκεται και η ίδια με τον τρόπο της στους «πράσινους», οι οποίοι δεν υπάρχει μέρα που να μην πιουν το καφεδάκι τους και να μην χαλαρώσουν εκεί. Οι «πράσινοι» με το που μπήκαν στο μαγαζί αντίκρισαν μια σειρά από ποτήρια σαμπάνιας να τους περιμένει και πολλές Μoet στην... γωνία έτοιμες να ανοιχτούν! Το «we are the Champions» να παίζει και το... μαγαζί που ήταν ασφυκτικά γεμάτο να καταχειροκροτεί τους Κυπελλούχους! Το γλέντι μόλις... άρχιζε!

Οι φωτογραφικές μηχανές των «πρασίνων» δεν σταμάτησαν να αποθανατίζουν την κάθε στιγμή. Ο Δημήτρης Αγραπιδάκης, μάνατζερ του «τριφυλλιού» σήκωσε πρώτος το ποτήρι και έκανε την πρόποση! Τα πούρα... είχαν την τιμητική τους, καθώς η κούπα γύριζε και ξαναγύριζε από χέρι σε χέρι. Παρεάκι τρελό οι Πανταλέων-Χασίντο-Ψάρρας-Ντονάς-Λάππας-Σμαραγδής-Μηνούδης... έλεγαν τα δικά τους, ο Χριστοφιδέλης με τον γιο του αγκαλιά, ο Ζαγκούμνι... έψαχνε μια sprite, ο Παπαδημητρίου έκανε σαν μωρό παιδί, ο Καζάζης με τον Καραμαρούδη έκαναν τα δικά τους αλλά εκεί που θα σταθούμε είναι στον... Γκιγιόμ Σαμικά.

ʼπαντες στην αρχή της χρονιάς... κατάλαβαν ότι ο «Sami» είναι ιδιαίτερο ταλέντο, πέρα από τα αγωνιστικά του κατορθώματα, ο Γάλλος είναι γεννημένος ηθοποιός!Ποιος... Μητσικώστας! Είκοσι λεπτά έδωσε ρεσιτάλ χτες μόνο με τις μιμήσεις που έκανε... και όταν λέμε μιμήσεις δεν άφησε κανέναν όλη την ομάδα και όλο το staff! Το μαγαζί κοιτούσε εκστασιασμένο ενώ τον χειροκροτούσε ενώ οι "πράσινοι" είχαν λυθεί στα γέλια. Ανά διαστήματα, ο Γάλλος φώναζε "Στελάρα-Στελάρα" και έκανε πλάκα με τον κόουτς, τον οποίο δύο φορές τον... μπουγέλωσε κιόλας!

Το μενού είχε φαγητό, γλυκό, παγωτά, είχε χαμόγελα, ευχές και πολλές υποσχέσεις για συνέχεια των επιτυχιών. Πολλοί φίλοι της ομάδας πέρασαν από το τραπέζι για να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές και να φιλήσουν την κούπα ενώ τα μπλουζάκια των Κυπελλούχων έγιναν ανάρπαστα. Ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Θοδωρής Λιακόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει, αποθεώθηκε από όλους, μίλησε με όλους και έδειχνε φανερά... ανακουφισμένος ενώ να σημειωθεί ότι έφυγε... τελευταίος από το μαγαζί, όταν γενικά στα γλέντια οι πρόεδροι δίνουν απλά το παρών και φεύγουν γρήγορα για να ασχοληθούν άλλοι με το λογαριασμό! Το Κύπελλο έφυγε από το μαγαζί μαζί του Ηλία Λάππα... ο οποίος το κρατούσε σαν μωρό στην αγκαλιά του... ξέρουμε άλλωστε ότι στα χέρια του Έλληνα ακραίου είναι ασφαλές!

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.