Τα πρώτα συμπεράσματα

Τα πρώτα συμπεράσματα

Τα πρώτα συμπεράσματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 98 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση μέσα στη βδομάδα θα έχει ο Γιώργος Ορφανίδης με τη διοίκηση του Αστέρα Παστίδας

Αφού πέρασε ο εκλογικός…πυρετός, μιας και πολλά από τα μέλη της οικογένειας του Αστέρα Παστίδας ήσαν αναμεμιγμένα σε όλη αυτή τη διαδικασία, ήρθε ο χρόνος να ασχοληθούν όσοι πρέπει με την οργάνωση και τον σχεδιασμό της ομάδας, που θα θελήσει και φέτος να φτάσει στον στόχο: την γρήγορη παραμονή, αλλά…και κάτι παραπάνω.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ομάδας Σάββας Σιδηρόπουλος σε ό, τι αφορά το διοικητικό κομμάτι, θα παραμείνει επικεφαλής του σχήματος, αλλά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το νέο Δ.Σ. θα πλαισιωθεί από καινούργια πρόσωπα.

Κάποια απ’ αυτά, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, θα επωμισθούν την οργάνωση και την συνέχιση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα, ενώ ακόμα δυο θα πλαισιώσουν το ανδρικό τμήμα. Σε ό, τι αφορά την τεχνική ηγεσία, ο Γιώργος Ορφανίδης έχει συναντηθεί ήδη με τον πρόεδρο Σάββα Σιδηρόπουλο κι είχαν μαζί μια πρώτη συζήτηση για το ρόστερ της ομάδας, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί , όμως όλα δείχνουν πώς ο Γιώργος Ορφανίδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πάγκο της ομάδας.

ΨΑΧΝΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσουν κατά τη μεταγραφική περίοδο διοίκηση και τεχνική ηγεσία, είναι έναν επιθετικό που να αξίζει πραγματικά.

Θα πρέπει πάντως στον όλο σχεδιασμό να ληφθούν τα παρακάτω υπόψη:
-Ο Σάββας Γεωργαλής για παράδειγμα, επιστρέφει από τραυματισμό και δεν μπορεί να ξέρει κανείς, αν θα μπορέσει να προσφέρει από την αρχή στην ομάδα ή όχι.
-Ο Σωκράτης Ορφανίδης επίσης, είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στον Αστέρα ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Υπάρχουν πιθανότητες πάντως επιστροφής στον Φοίβο.

-Ο Ιωακείμ Καλαϊτζίδης δεν συμφώνησε με την ΑΕΚ, αλλά βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων του κέντρου, που θέλουν να τον εντάξουν στην δύναμη των Κ-20 τμημάτων τους. Από την περυσινή περίοδο πάντως, έχουν πάρει παιχνίδια κι απέκτησαν εμπειρίες πολλά παιδιά, όπως οι: Αυγενικού, Κονόμι, Λιαμής, Κόκας ενώ υπάρχουν υπό προώθηση αρκετά ταλέντα όπως είναι οι Αποστολάτος, Σιδηρόπουλος, Αλάβανος , Φιακέτης κ. α. Αυτοί αναμένεται να βοηθήσουν κατά πολύ τη νέα περίοδο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”