Φαβορί ο Γιώργος Ξύπας

Φαβορί  ο Γιώργος Ξύπας

Φαβορί ο Γιώργος Ξύπας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 335 ΦΟΡΕΣ

Αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Κολοσσού Κάστρου για τη θέση του προπονητή. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά. Στο Δ.Σ. μπαίνει και ο λογιστής Μίλτος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Ξύπας, που εργάστηκε στις αρχές της φετινής χρονιάς στην Ασπίδα Απ., είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Κάστρου, ενώ μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο πρώην τεχνικός του Ακουσίλαου, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος.

Το θέμα θα κλείσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η γενική συνέλευση που θα επιβεβαιώσει την ανακατανομή ρόλων στους κόλπους της διοίκησης του συλλόγου της Παλιάς Πόλης.

Μάλιστα το Δ.Σ., του οποίου θα ηγηθεί ο Μουσταφά Σαρρή Χασάν, θα ενισχύσει κι ένα νέο μέλος, ο λογιστής Μίλτος Αγγελόπουλος.

Η τακτοποίηση των διοικητικών εκκρεμοτήτων και η συμφωνία με το νέο προπονητή είναι τα προαπαιτούμενα για να ανοίξει ο κύκλος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας, αφού οι παράγοντες του συλλόγου κρίνουν ορθά πως ο τεχνικός θα πρέπει να είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Τέλος, τη «μετακόμιση» στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων σκέφτονται πολύ σοβαρά οι άνθρωποι του Κολοσσού Κάστρου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα