Ο πιστός στρατιώτης Αναστασάς!

Ο πιστός στρατιώτης  Αναστασάς!

Ο πιστός στρατιώτης Αναστασάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 104 ΦΟΡΕΣ

Για 16η συνεχή χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Διαγόρα Β. ο έμπειρος τερματοφύλακας. Οι Βατενοί πήραν μπροστά και εντός των ημερών θα ανακοινώσουν κι άλλες συμφωνίες

Ούτε την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα απουσιάσει η γνώριμη φιγούρα του Παναγιώτη Αναστασά από τη θέση κάτω από τα δοκάρια του Διαγόρα Β.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ο πρώτος που έδωσε και επίσημα τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης συμφωνώντας να συνεχίσει στην ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, που με τη σειρά του έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.

Πέραν των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του, ο Παναγιώτης Αναστασάς είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα του Βατίου, όπως μαρτυρά το γεγονός πως η επόμενη θα είναι η…16η χρονιά που θα την ενισχύσει!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα δείχνει επίσης πως οι Βατενοί έχουν πάρει για τα καλά μπροστά. Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του κορμού συνεχίζονται και θεωρείται δεδομένο πως εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης