Στο επίκεντρο οι προκηρύξεις

Στο επίκεντρο οι προκηρύξεις

Στο επίκεντρο οι προκηρύξεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Την προετοιμασία των δεδομένων που θα ισχύσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο σηματοδοτεί η σημερινή συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Μέσα στον Ιούνιο θα γίνει η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομίλων

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει στα γραφεία της ΕΠΣΔ η συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος, που θα κάνουν τον απολογισμό τους για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, αλλά και θα μπουν σε μία πρώτη συζήτηση για τις αλλαγές που θα γίνουν στις προκηρύξεις των τοπικών πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Χρυσόστομος Ψέλλας, Γιώργος Παυλίδης και Γιώργος Παπαδημήτρης σκοπεύουν να ζητήσουν προτάσεις από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας, αλλά και να ακούσουν τις απόψεις των εκπροσώπων των σωματείων, που θα κληθούν μέσα στο μήνα ανά κατηγορία.

Συνάντηση θα γίνει και με τους εκπροσώπους των παιδικών και των εφηβικών ομάδων, με σκοπό να αξιολογηθεί η χρονιά που πέρασε, να καταγραφούν τα προβλήματα που υπήρξαν και να προετοιμαστεί η επόμενη.

Στόχος των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι το τοπίο σε σχέση με τις προκηρύξεις να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα μέχρι τις 28 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ.

Σημειώνεται, πως μέσα στο μήνα θα γίνει και η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομίλων στα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ κατηγορίας, ώστε οι ομάδες να είναι ενήμερες από νωρίς και να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός τους.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων