Έκλεψε τα χρυσαφικά της γιαγιάς του

Τα χρυσαφικά της γιαγιάς του βοήθησε 19χρονος στη Ρόδο να  … κλέψει  24χρονος φίλος του, μέρος των οποίων έδωσαν σε 44χρονο για να τα πουλήσει!

Η αξία των κοσμημάτων εκτιμάται περίπου στις 25.000 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια τους, ενώ σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κλοπή των χρυσαφικών της 62χρονης καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε πως μεταξύ των δραστών είναι ο 19χρονος εγγονός της παθούσας!

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος φέρεται ότι μαζί με τον 24χρονο φίλο του τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουνίου 2014 αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα της 62χρονης αξίας 25.000 ευρώ. 

Στην συνέχεια τα κοσμήματα αυτά τα έδωσαν στον 44χρονο με σκοπό να τα πουλήσει. Μέρος των κλοπιμαίων ο 44χρονος τα έδωσε σε ένα τέταρτο άτομο (το οποίο αναζητείται από την αστυνομία) και αυτό με τη σειρά του τα πούλησε, και έδωσε στον 44χρονο το ποσό των 1.300 ευρώ. 

Ο τελευταίος κράτησε 200 ευρώ για τον εαυτό του και τα 1100 τα έδωσε στον 19χρονο και στον 24χρονο.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα υπόλοιπα κοσμήματα που δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν και ανήκουν στην 62χρονη, αλλά και άλλα η προέλευση των  οποίων διερευνάται. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη.