Στο τιμόνι ο Ζουρούδης!

Στο τιμόνι ο Ζουρούδης!

Στο τιμόνι ο Ζουρούδης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Με διπλή ιδιότητα ο 36χρονος άσσος ξεκινάει από τον Διαγόρα την προπονητική του πορεία. Μέχρι την Παρασκευή στη Ρόδο, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» Μέντος Ζωάννου

Στον Διαγόρα δεν υπάρχει ακόμα τίποτα το ανακοινώσιμο σε ό,τι αφορά, είτε διοικητικά, είτε θέμα προπονητή, είτε ακόμα και ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών.

Οι κινήσεις γίνονται καθημερινά, αλλά τα πάντα θα ανακοινωθούν πλέον μετά τη Γενική Συνέλευση του «γηραιού» της 15ης Ιουνίου, οπότε θα έχει διοικητικό σχήμα ο σύλλογος.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες όμως, το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα αναλάβει φέτος και μάλιστα με διπλή ιδιότητα, αυτή του προπονητή-παίκτη, ο Πέτρος Ζουρούδης, ο οποίος ήδη σε συνεργασία με τους ανθρώπους της επιτροπής ποδοσφαίρου, έχει θέσει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό του για τον Διαγόρα της επόμενης περιόδου.

Ο 36χρονος έμπειρος επιθετικός που την περυσινή περίοδο πρόσφερε πολλά στους «κυανέρυθρους», ξεκινάει όπως όλα δείχνουν, από τον Διαγόρα την προπονητική του πορεία

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν επίσης πως, ο Πέτρος Ζουρούδης μιλάει πρώτα με παίκτες που έχει ήδη συνεργασθεί στον Διαγόρα και δη με εκείνους στους οποίους θα πέσει το βάρος και την ερχόμενη περίοδο.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΖΩΑΝΝΟΥ
Στο μεταξύ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρισθεί αν τελικά θα είναι παρών στην Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου ο νυν πρόεδρος του Διαγόρα Μέντος Ζωάννου, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Αφρική και μακριά από τις εξελίξεις .

Όπως ανέφεραν χθες έγκυρες πηγές, ο πρόεδρος του «γηραιού» είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στη Ρόδο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να είναι παρών στον απολογισμό της Διοίκησης του την προσεχή Κυριακή.

Υπάρχει όμως περίπτωση και να μην έρθει καθόλου στο νησί μας και να απουσιάσει από την Γ.Σ

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν