Τιμήθηκε ο Φινλανδός σκηνοθέτης Taavi Vartia

Τιμήθηκε ο Φινλανδός σκηνοθέτης Taavi Vartia

Τιμήθηκε ο Φινλανδός σκηνοθέτης Taavi Vartia

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 399 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση στο Δημαρχείο είχε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Κω κ.Θεοδόσης Νικηταράς με τον Φινλανδό σκηνοθέτη Taavi Vartia ο οποίος συνοδευόταν απο τον Διευθυντή του Ε.Φ.Τ Κω - Νισύρου κ.Νίκο Σοφό,που έκανε και την μετάφραση. Ο σκηνοθέτης Taavi Vartia έκανε στην Κω τα γυρίσματα της ταινίας ««Περιπέτεια στην Ελλάδα» .

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε μεταξύ άλλων «... Όταν πέρυσι τον συναντήσανε ξανά... μας ανέλυσε την σκέψη του και μας είπε κάποια κομμάτια του σεναρίου , ήμουν σίγουρος τονίζει ο κ.Νικηταράς ότι θα μας αποζημίωνε με τον καλύτερο τρόπο, και τώρα πλέον που η ταινία βρίσκεται προς το τέλος της .. έχουν τελειώσει τα γυρίσματα, η εκτίμηση όλων μας ... είναι ότι τα καλύτερα έρχονται και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά με την προβολή της ταινίας τον προσεχή Οκτώμβρη στις Σκανδιναβικές αίθουσες...

O Φινλανδός σκηνοθέτης τόνισε με την σειρά του «...ότι Καταφέραμε μέσα από αυτή τη δουλειά να αναδείξουμε τις ομορφιές τις Κω και σίγουρα θα είναι κάτι που θα μείνει για το νησί τα επόμενα χρόνια ... Επίσης τόνισε ... ότι ο κόσμος με υπομονή και με αγάπη τους αγκάλιασε...»

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο