Σε... Σκορπιό θα μετατρέψει το Καστελλόριζο ο Άντριου Λιβέρης

Σε... Σκορπιό θα μετατρέψει το Καστελλόριζο ο Άντριου Λιβέρης

Σε... Σκορπιό θα μετατρέψει το Καστελλόριζο ο Άντριου Λιβέρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2553 ΦΟΡΕΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε…Σκορπιό αναμένεται να μετατρέψει το Καστελλόριζο ο διάσημος ελληνοαυστραλός δισεκατομμυριούχος που ζει στην Αμερική και κατάγεται από το ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, κ. Άντριου Λιβέρης ο οποίος σε λίγες ημέρες διοργανώνει πάρτι για τα γενέθλιά του εκεί, έχοντας προσκαλέσει, μεταξύ άλλων, ηγέτες από εικοσιπέντε χώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιβέρης, ο οποίος ήδη έχει επισκεφθεί το Καστελλόριζο τις προηγούμενες ημέρες και είχε επαφές, μεταξύ άλλων, και με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ασβέστη, προετοιμάζει το πάρτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο πανέμορφο Καστελλόριζο.

Ο κ. Λιβέρης είναι μία προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας ο οποίος έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν την οικονομία και την πολιτική ανά τον κόσμο. Και μόνο ότι είναι σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα εξωτερικού εμπορίου, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος και του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, τα λέει όλα!
Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο πάρτι γενεθλίων του που θα γίνει σε λίγες ημέρες έχει προσκαλέσει τους ηγέτες από 25 χώρες και ανάμεσά τους τον Κλίντον, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και, βέβαια, τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά!
Το πάρτι θα λάβει χώρα σε εξοχικό που του έχει παραχωρηθεί ενώ οι τοπικές Αρχές θεωρούν ότι το νησί μπορεί να καλύψει σε υποδομές μία τέτοια εκδήλωση.

Ακόμη, όμως, και αν μοιάζει…απίστευτο να μεταβούν στο νησί οι ηγέτες αυτοί, ο κ. Λιβέρης έχει προσκαλέσει γνωστούς επιχειρηματίες και προσωπικότητες από πολλούς κλάδους των χωρών αυτών, οπότε το Καστελλόριζο αναμένεται να τραβήξει τα φώτα πάνω του. Σύμφωνα με ανθρώπους που του έχουν συνομιλήσει, ο ίδιος είναι αρκετά απλός άνθρωπος και προσηνής. Βέβαια, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η παρουσία στην περιοχή μας του κ. Λιβέρη δημιουργεί προσδοκίες ότι δεν αποκλείεται να απασχολήσουν τον ίδιο και τους υψηλούς προσκεκλημένους του πιθανές επενδύσεις στη χώρα και γιατί όχι στην περιοχή μας.
Άλλωστε, ο ίδιος, ο οποίος από το 2004 ηγείται ενός παγκόσμιου βιομηχανικού κολοσσού, μαζί με άλλους τέσσερις διακεκριμένους επιχειρηματίες, είναι ιδρυτής του «Hellenic Initiative», μίας πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας και τη βελτίωση της εικόνας της σε διεθνές επίπεδο. Το 2012 για την προώθηση του ίδιου σκοπού βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον Μπιλ Κλίντον.

Πέρυσι τιμήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, σε τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης, ως διακεκριμένη ελληνική προσωπικότητα μαζί με άλλους Έλληνες διεθνούς βεληνεκούς και, τιμητικά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τους βραβευμένους που θα κυκλοφορούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.
Έλληνας τρίτης γενιάς, αποκαλείται ως «ο Έλληνας των τριών ηπείρων» αφού γεννήθηκε στην Αυστραλία, ζει στην Αμερική αλλά πάνω απ’ όλα αισθάνεται Έλληνας. Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα και επισκέπτεται, βέβαια, και το Καστελλόριζο αλλά και τη Ρόδο όπου διαμένουν συγγενείς του.

Διαβάστε ακόμη

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας