Μένει ο Χατζηφούντας!

Μένει ο Χατζηφούντας!

Μένει ο Χατζηφούντας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 448 ΦΟΡΕΣ

Αποχωρεί από τον Ιάλυσο ο Φίντι Ντεμκόλι που καταλήγει κατά πάσα πιθανότητα στο Δίκαιο. Συνεχίζονται οι επαφές με τον Γιώργο Σάββενα ενώ αναμένονται ανακοινώσεις το προσεχές διήμερο.

Οι επαφές των Διοικούντων τον Ιάλυσο με ποδοσφαιριστές της δύναμης του αλλά και υπό μεταγραφή παίκτες, συνεχίσθηκαν και χθες χωρίς να είναι ακόμα τίποτα το ανακοινώσιμο.

Είναι ήδη γνωστό πώς έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με τους Τίμο Λουτριώτη, Εμίλ Μπιγκό, Μανώλη Παπαδημήτρη και Μιχάλη Φυλακούρη. Σε ότι αφορά τον συνεργάτη του Ανδρέα Σταύρου, καθημερινά κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Γιώργου Σαββενα, ο οποίος είναι ήδη προπονητής παιδικής ομάδας του Ιάλυσου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές πάντως, ο Ιάλυσος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και εκείνους οι οποίοι πρόσφεραν πέρυσι τα μέγιστα και βοήθησαν τους «ερυθροκίτρινους», στην κατάκτηση του τίτλου αλλά και στα παιχνίδια μπαράζ που ακολούθησαν για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ένας από αυτούς είναι ο Μανώλης Χατζηφούντας. Ο 26χρονος επιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τη σεζόν που πέρασε και φυσικά θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιάλυσο. Ο Κώος ποδοσφαιριστής είχε καλή απόδοση σε όποιο ρόλο του αποδόθηκε και μάλιστα σε δύσκολα παιχνίδια και θεωρείται επιβεβλημένη η παραμονή του.

ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΝΤΕΜΚΟΛΙ
Στο μεταξύ η προσπάθεια αλλαγής αγωνιστικού προσώπου, συνεχίζεται στον Ιάλυσο με τις αποχωρήσεις παικτών που λύεται η συνεργασία και μένουν ελεύθεροι.
Όπως έγινε γνωστό χθες, τους Βαγγέλη Πανόπουλο και Κυριάκο Μαριά στο νησί της Κώ θα ακολουθήσει κι ο Φίντι Ντεμκόλι ο οποίος δεν είχε συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ του Ιάλυσου.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως και τους τρεις ποδοσφαιριστές, θέλει να εντάξει στο δυναμικό του το Δίκαιο, που αν τους αποκτήσει τελικά ισχυροποιείται πάρα πολύ, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
Όπως γνωστοποιήθηκε σχετικά, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για όλα τα θέματα στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων