Ρότα για Μαρμαρίς

Ρότα για Μαρμαρίς

Ρότα για Μαρμαρίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 621 ΦΟΡΕΣ

Ξεκινάει σήμερα ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνα «Channel Regatta», στον οποίο συμμετέχουν πληρώματα από τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου και το «Marmaris International Yacht Club»

Ξεκινάει σήμερα ο 9ος διεθνής αγώνας «Channel Regatta» που συνδιοργανώνουν ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου και ο Ιστιοπλοϊκός Σύλλογος του Μαρμαρίς, «Marmaris International Yacht Club» (MIYC).

Η συνάντηση έχει γίνει πλέον θεσμός και θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουνίου στην θαλάσσια περιοχή του γειτονικού Μαρμαρίς. Στο πλαίσιό της θα διεξαχθούν τρεις ή τέσσερις ιστιοδρομίες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Φέτος θα λάβουν μέρος 11 σκάφη του ΑΣΙΑΘΡ και πάνω από 80 Ροδίτες ιστιοπλόοι ενώ τα τουρκικά σκάφη αναμένεται να είναι περίπου 15.

Ο αγώνας «Channel Regatta» έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναπτύξει και να συσφίξει τις σχέσεις των ιστιοπλόων των δυο συλλόγων, κάτι αρκετά σημαντικό. Επίσης με τη διοργάνωση του «Channel Regatta» προκύπτουν πολλαπλά οφέλη σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο, διαφημίζεται το νησί της Ρόδου και ευρύτερα τα νησιά των Δωδεκανήσων και προάγεται και αναπτύσσεται ο θαλάσσιος τουρισμός στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αγώνα, οι κυβερνήτες και τα πληρώματα όλων των σκαφών του ΑΣΙΑΘ Ρόδου, ήδη κάνουν τις τελευταίες…ρυθμίσεις έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ταξιδέψουν στο Μαρμαρίς όπου, αφού συναντήσουν τους φίλους ιστιοπλόους, με τους οποίους έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα φιλικές και ειλικρινείς σχέσεις, θα δώσουν σκληρή μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη

Σήμερα κι αύριο τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Σαββατοκύριακο τίτλου βόλεϊ στους Παμπαίδες

Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τουρνουά μπάσκετ

Με 12 σκάφη οι «Παράκτιες Διαδρομές» του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Έτοιμος για… όλα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο Final Four της Α1 ΟΣΕΚΑ στον Βόλο!

Ο Όμιλος Mitsis εξόπλισε την αίθουσα ενδυνάμωσης του στίβου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε Ευαγγελίδη ο Ηρακλής Λάρδου