Τεχνικός διευθυντής ο Αντωνάκος!

Τεχνικός διευθυντής ο Αντωνάκος!

Τεχνικός διευθυντής ο Αντωνάκος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Την απάντηση του Νίκου Μαντικού περιμένουν σήμερα στον Διαγόρα. Ελεύθερος έμεινε ο Αντώνης Διακάκης Ο «γηραιός» συλλυπάται και δημόσια την οικογένεια Μαριά

Ένας φίλος από τα παλιά είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Διαγόρα, που αργά αλλά μεθοδικά οργανώνεται σιγά σιγά με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Αντωνάκο, που έχει προσφέρει στο σύλλογο σαν ποδοσφαιριστής αρχικά, αφού την περίοδο 1989-90 στην Β΄ Εθνική φόρεσε την φανέλα της ομάδας, έχοντας μάλιστα προπονητή τότε, τον αείμνηστο Κώστα Παπαοικονόμου.

Ο Αντωνάκος έχει βοηθήσει επαγγελματικά τον «γηραιό» της πόλης μας σαν μάνατζερ ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες προτείνοντας ποδοσφαιριστές.

Τώρα πλέον στα 44 του, έρχεται ξανά στο Διαγόρα έχοντας γνώσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν τεχνικός διευθυντής.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΤΙΚΟΥ
Στο μεταξύ στο πλαίσιο της αναζήτησης γυμναστή, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τσιάμη, η διοίκηση του συλλόγου είχε συνάντηση πριν από λίγες μέρες με τον Νίκο Μαντικό, ο οποίος εργάζεται στις υποδομές του Κλεόβουλου στη Λίνδο.

Όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό, θα συναντηθεί ξανά με την διοίκηση του «γηραιού», πολύ πιθανόν και εντός της σήμερον, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα, αν τελικά απαντήσει θετικά ή αρνητικά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΚΑΚΗΣ
Τελικά, ο 23χρονος επιθετικός Αντώνης Διακάκης, δε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Διαγόρα. Ο νεαρός επιθετικός με λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέρυσι, είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί την ένταξη του στο ρόστερ άλλης ομάδας.

Ο Διακάκης συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά δεν συμφώνησε μαζί της κύρια στον οικονομικό τομέα.
ΠΑΛΑΖΗΣ : «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…»
Αποχώρησε από τον Διαγόρα και ο Τάσος Παλάζης, ο οποίος απευθυνόμενος στον κόσμο του Διαγόρα περισσότερο, δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι τιμή μεγάλη για μένα να είμαι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και ειδικά της εξέδρας του Διαγόρα, της θύρας 6! Να βλέπω αγάπη από όλους και να μιλούν έτσι για μένα! Ειλικρινά! Ξέρω πολύ καλά πως και εσείς είστε αληθινοί! Μια άλλη αλήθεια είναι πως πριν κλείσω στον «Γηραιό», με τη συμπεριφορά σας, είχα γίνει ήδη Διαγορίτης! Είναι και θα είναι ο κορυφαίος σύλλογος της Δωδεκανήσου, και όχι μόνο! Να είστε καλά! Συνεχίστε... Ο Διαγόρας θα φτάσει εκεί που του ανήκει, γιατί πρέπει!»

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
Με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του εκδότη της εφημερίδας ΔΡΑΣΙΣ αλλά και έγκριτου μέλους της Ροδίτικης κοινωνίας Παύλου Μαριά, η διοίκηση του Διαγόρα εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται την οικογένεια του Παύλου Μαριά, για τον πρόσφατο χαμό του. Η τοπική μας κοινωνία έχασε ένα σημαντικό και σεβαστό στέλεχος της. Έναν αγαπητό και σεμνό, όπως και πρωτοπόρο παράγοντα του Τοπικού Τύπου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.