Βραβεύτηκε το “Αρχιπέλαγος” από το “Trip Advisor”

Βραβεύτηκε  το “Αρχιπέλαγος”  από το “Trip Advisor”

Βραβεύτηκε το “Αρχιπέλαγος” από το “Trip Advisor”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3934 ΦΟΡΕΣ

Πιστοποιητικό διάκρισης απονεμήθηκε από τον Οργανισμό Trip Advisor, στην καφετέρια - εστιατόριο “Αρχιπέλαγος” που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, η οποία μετράει αρκετά, δεδομένου ότι προκύπτει από τα σχόλια επισκεπτών. Σε επιστολή του Trip Advisor στο “Αρχιπέλαγος” αναφέρονται τα εξής:

“Το TripAdvisor θα ήθελε να συγχαρεί την επιχείρηση Archipelagos για τη βράβευσή της με το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014, που σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor. Αυτό το εντυπωσιακό βραβείο βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που λάβατε μέσω του Trip Advisor κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Ελπίζουμε ότι θα επιδεικνύετε με υπερηφάνεια το πιστοποιητικό σας στους πελάτες και το προσωπικό! Σας συνιστούμε επίσης να προωθήσετε τη βράβευσή σας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης καθώς και στους παλιούς και μελλοντικούς πελάτες, χρησιμοποιώντας τα δωρεάν εργαλεία μας για τους βραβευμένους νικητές μας. Επισκεφθείτε το Κέντρο διαχείρισης στη σελίδα TripAdvisor.com.gr /Owners για να ξεκινήσετε. Τα θερμά μας συγχαρητήρια για το επίτευγμά σας!
Με εκτίμηση
Marc Charron
Πρόεδρος, Trip Advisor για επιχειρήσεις”

Διαβάστε ακόμη

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024