Μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1973 ΦΟΡΕΣ

Αλλαγές θα έχουμε από τον Σεπτέμβριο στις υπηρεσίες της αστυνομίας στην περιοχή μας εξαιτίας των μεταθέσεων που αποφασίστηκαν από την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μανώλης Καζαμίας και ο Αστυνόμος Β΄από την ίδια υπηρεσία Γιώργος Ορφανός μετατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ρόδου ως υποδιοικητής.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου διοικητής αναλαμβάνει ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτρης Παντελής με υποδιοικητή τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γιάννη Τσακιράκη. Στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου μετατίθεται και ο νυν υποδιοικητής στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, Αστυνόμος Α΄ Γιώργος Γκουντουμάνης.
Επίσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αφάντου διοικητής αναλαμβάνει ο Υπαστυνόμος Μανώλης Παπαδάκης, ο οποίος υπηρετούσε και παλαιότερα στο νησί μας.

Διαβάστε ακόμη

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ