Ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι των χωριών

Ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι των χωριών

Ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι των χωριών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 446 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων της Ρόδου, μετά την αποστολή των λογαριασμών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡ πλέον , καθώς οι χρεώσεις είναι αυξημένες και οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται στα κεντρικά ταμεία της υπηρεσίας.

Μετά την ενοποίηση των υπηρεσιών του νησιού τα δεδομένα έχουν αλλάξει όμως οι περισσότεροι κάτοικοι δεν το γνώριζαν και βρέθηκαν προ εκπλήξεως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληρωμές θα πρέπει πλέον να γίνονται στο ταμείο της ΔΕΥΑΡ στην πόλη της Ρόδου και στους πρώην δήμους όπου υπήρχαν οι παλιές ΔΕΥΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω τράπεζας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής τρόπος να γίνει απευθείας χρέωση στους λογαριασμούς για τις περιπτώσεις που οι καταναλωτές συνεργάζονταν με τη συνεταιριστική τράπεζα Δωδεκανήσου και η οποία είχε υποκαταστήματα σε πολλές περιοχές.
Κι αυτό γιατί η Alpha bank που τους εξυπηρετεί σήμερα θα πρέπει να εφαρμόσει ένα νέο λογισμικό για να εισπράττει και τη δική της προμήθεια, που κοστίζει 15.000 ευρώ.
Το ποσό αυτό ζητά να πληρωθεί από τη ΔΕΥΑΡ η οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό. Έτσι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα η οποία δυσκολεύει τους καταναλωτές για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Διαβάστε ακόμη

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη