Επίσημη τελετή έπαρσης της «Γαλάζιας Σημαίας» στο GRECOTEL Rhodos Royal

Επίσημη τελετή έπαρσης  της «Γαλάζιας Σημαίας» στο GRECOTEL Rhodos Royal

Επίσημη τελετή έπαρσης της «Γαλάζιας Σημαίας» στο GRECOTEL Rhodos Royal

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 801 ΦΟΡΕΣ

Στα πλαίσια της βράβευσης της παραλίας που ευρίσκεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου “GRECOTEL Rhodos Royal” με την Γαλάζια Σημαία για 20η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στις 27 Ιουνίου, με σκοπό την έπαρση της σημαίας.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες και ένα πολιτισμένο περιβάλλον τόσο εμείς όσο και οι μελλοντικές γενιές.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην παραλία του ξενοδοχείου και περιελάμβανε, δείπνο στην Ταβέρνα και σύντομη ενημερωτική ομιλία από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κύριο Δημήτριο Πέτσα.

Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη προς τους παριστάμενους υπήρξε η εντυπωσιακή άφιξη της Γαλάζιας Σημαίας με σκάφος από την θάλασσα καθώς και οι νησιώτικοι χοροί στην προβλήτα του ξενοδοχείου.

Την έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας ακολούθησε εορταστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και beach party.

Στην εκδήλωση παρέστη η διοίκηση και πελάτες του ξενοδοχείου, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, και πολλοί τοπικοί φορείς όπως ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κύριος Γιάννης Περδίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος ακτών κύριος Βασίλης Ψιλλάκης, η κυρία Μίκα Ιατρού υπεύθυνη προγράμματος για τις Γαλάζιες Σημαίες, ο υποδιοικητής τροχαίας κύριος Γεώργιος Γκουντουμάνης, καθώς και η κυρία Βεατρίκη Σέρβου από το γραφείο τουρισμού του δήμου Ρόδου, ο Διευθυντής της Ανώτερας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου κύριος Κυριάκος Πετάκος και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κυρία Άντα Καραγιάννη.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Grecotel Rhodos Royal ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη