Παπακώστας κι επίσημα

Παπακώστας  κι επίσημα

Παπακώστας κι επίσημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 64 ΦΟΡΕΣ

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 40χρονου προπονητή στον πάγκο των Αγίων Θεοδώρων

Η ανανέωση της συνεργασίας των Αγίων Θεοδώρων με τον προπονητή Παναγιώτη Παπακώστα ανακοινώθηκε χθες επίσημα από το σύλλογο του Αρχαγγέλου.

Η νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική ομάδα της Ρόδου θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα με τον τεχνικό που την καθοδήγησε προς την κατάκτηση του τίτλου στα Δωδεκάνησα και εν συνεχεία στην πρώτη θέση των μπαράζ.

Η παραμονή του Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές και ουσιαστικά αποτελούσε θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί.

Γιόρτασαν την άνοδο
Εξάλλου, προχθές το βράδυ (2/7) διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ των Αγίων Θεοδώρων συγκεντρώθηκαν στο ολοκαίνουριο μαγαζί «Φάρος» του προέδρου Δημήτρη Πέττα και του αντιπροέδρου Αντώνη Γιαννιά, στα Στεγνά, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στη Γ’ εθνική κατηγορία (φωτό).

Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες λόγω της σπουδαίας επιτυχίας και της αδημονίας για την «περιπέτεια» που προσφέρει το νέο πρωτάθλημα ενώ άπαντες ένιωθαν δικαιωμένοι που οι κόποι μίας δύσκολης χρονιάς επιβραβεύτηκαν με την υλοποίηση του διακαούς πόθου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα