Ενισχύει το προφίλ του o Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης»

Ενισχύει το προφίλ του o Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης»

Ενισχύει το προφίλ του o Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 565 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη η συμμετοχή στο Θερινό Σκακιστικό Camp και πρόταση για ν’ αναλάβει προπονητής στον όμιλο ο GM Θάνος Μαστροβασίλης

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι δραστηριότητες του 1ου γκρούπ για το Θερινό Σκακιστικό Camp που διοργάνωσε ο Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» στην έδρα του επί της Πίνδου 1, με την συμμετοχή 54 παιδιών. Χθες ξεκίνησε και θα έχει δραστηριότητα για δύο εβδομάδες το 2ο γκρούπ παιδιών, ενώ το Σάββατο 26 Ιουλίου είναι η ημέρα γιορτής και για τα δύο γκρούπ, αφού η διοίκηση του ομίλου έχει προγραμματίσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Θα παραστούν σ’ αυτή ο Μάγος Gathan (κ.Τσαμπίκος Καλανδράνης), ο Παραμυθάς (κ.Νίκος Μεϊτανής), καλλιτέχνης- ζωγράφος με face painting Azam και μουσικοί από συγκροτήματα της Ρόδου. Θα διεξαχθεί παιχνίδι με πινιάτα με δώρα για τους μικρούς σκακιστές, ενώ το…μενού θα περιλαμβάνει σουβλάκι, ποτά και αναψυκτικά από τον όμιλο για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο του Camp, ο Ιππότης, προσκάλεσε και φιλοξενεί με την ευγενική χορηγία του Ξενοδοχείου Blue Sky στη Ρόδο, τον GM Θάνο Μαστροβασίλη (Ελο.2530). Ο συγκεκριμένος σκακιστής είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα, Γκραν Μαιτρ και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Προσφάτως ξεκίνησε και την προπονητική ,παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Τα αποτελέσματα του ως προπονητής είναι εντυπωσιακά αφού η παγκόσμια πρωταθλήτρια κάτω των 14 ετών Σταυρούλα Τσολακίδου είναι μαθήτριά του. Αντίστοιχες επιτυχίες σημείωσαν δύο μαθητές του στα ατομικά (τερμάτισαν στις 1ες και 2ες θέσεις) ενώ πέντε ακόμα διακρίθηκαν μέσα στην πρώτη εξάδα των κατηγοριών τους.

Ο Θάνος Μαστροβασίλης αποτελεί στόχο του ΔΣ του ομίλου, με βάση την πρόταση και τον σχεδιασμό του, που αποσκοπεί στην ενίσχυση τόσο του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας όσο και του προπονητικού, με τον συγκεκριμένο πρωταθλητή ν’ αναλαμβάνει τα «προχωρημένα παιδιά» ( αγωνιστικό τμήμα και τους ενήλικες) , τον κ. Δεμερίδη τα προ-αγωνιστικά τμήματα – τμήματα υποδομών και την κα. Παπαδάκη τα τμήματα των αρχαρίων και νηπίων, διατηρώντας και τα περιφερειακά σε Κρεμαστή – Ιαλυσό και Αφάντου.

Αναφερόμενος στην πρόταση του ομίλου, ο Θάνος Μαστροβασίλης τη χαρακτήρισε ιδιαίτερα δελεαστική, δεν κρύβει δε το ότι εντυπωσιάστηκε τόσο από την υποδοχή, την ποιότητα ζωής στη Ρόδο, τη δυναμική του ομίλου αλλά και τη γενικότερη θετική αύρα που υπάρχει για το σκάκι. Απομένει μόνο η τελική του «υπογραφή» αφού ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την τωρινή του ομάδα (Σ.Ο.Καβάλας).

Για την γνωριμία με τα μέλη αλλά και τους σκακιστές του ομίλου, σήμερα στις 19:00 θα δώσει αγώνα επίδειξης σκακιού (αγώνας σιμουλτανέ) παίζοντας εναντίον 30 σκακιστών στην έδρα του ομίλου. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2241035502 αλλά και στον χώρο του ομίλου μία ώρα πριν. Προτεραιότητα με την παρακάτω σειρά: Μέλη – σκακιστές του ομίλου βάση του χρόνου δήλωσης συμμετοχής, ενώ ακολουθούν υπόλοιποι με ανοικτή συμμετοχή και χωρίς παράβολο βάσει του χρόνου δήλωσης.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα