Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο Θεσσαλονίκης

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο Θεσσαλονίκης

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο Θεσσαλονίκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Πλούσιο και πάλι το αστυνομικό δελτίο Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνει την Εξιχνίαση δολοφονίας νεαρού αλλοδαπού, ληστεία 29χρονης με την απειλή μαχαιριού, επέλαση αγνώστων σε υποκατάστημα τράπεζας, έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε οπωροπωλείο και

Πλούσιο και πάλι το αστυνομικό δελτίο Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνει την Εξιχνίαση δολοφονίας νεαρού αλλοδαπού, ληστεία 29χρονης με την απειλή μαχαιριού, επέλαση αγνώστων σε υποκατάστημα τράπεζας, έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε οπωροπωλείο και ληστεία σε κατάστημα ψιλικών ειδών

Εξιχνίαση δολοφονίας νεαρού αλλοδαπού

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατούνται πατέρας και γιος, υπήκοοι Γεωργίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 28χρονου ομοεθνή τους, που έγινε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Μενεμένης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 61χρονος μαζί με το γιο του, ηλικίας 23 ετών, και έναν ακόμα νεαρό ομοεθνή τους, που επίσης συνελήφθη και ανακρίνεται, συνάντησαν τον 28χρονο στην οδό Γληνού, κοντά στο σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ. Στη διάρκεια συμπλοκής για προσωπικούς λόγους, ο πατέρας κατηγορείται ότι ακινητοποίησε τον 28χρονο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο γιο του να τον χτυπήσει δύο φορές με μαχαίρι στο θώρακα. Μετά την αιματηρή συμπλοκή, οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ ο 23χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου έκρυψε το μαχαίρι.


Καταστροφές σε υποκατάστημα τράπεζας

Καταστροφές σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν άγνωστοι στη διάρκεια της νύχτας. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ομάδα ατόμων που φορούσαν κουκούλες έσπασαν την είσοδο του υποκαταστήματος και άρχισαν να προκαλούν φθορές. Οι άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στο υποκατάστημα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δελφών και Καλλιδοπούλου και διέφυγαν.

Πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, ενώ τα αίτια της επίθεσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ληστεία 29χρονης με την απειλή μαχαιριού

ʼγνωστος ακινητοποίησε 29χρονη και με την απειλή μεταλλικού αιχμηρού αντικειμένου της απέσπασε την τσάντα την ώρα που βάδιζε ανυποψίαστη, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή δεν πρόλαβε να αντιδράσει και όπως κατέθεσε αργότερα στην Αστυνομία η τσάντα περιείχε 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε οπωροπωλείο

Επίθεση με γκαζάκια σε οπωροπωλείο, στην οδό Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης υλικές ζημίες στη βιτρίνα του καταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος.


Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών ειδών

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών ειδών στην περιοχή Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστος άνδρας, που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στο κατάστημα, στην οδό Β. Κορνάρου και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησε.

Ο άγνωστος οπλοφόρος απέσπασε 40 ευρώ από το ταμείο, 7 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και το κινητό του τηλέφωνο.



Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά