Η πολύ γλυκειά τραγουδίστρια Τζούλια Κούτελλου

Η πολύ γλυκειά τραγουδίστρια Τζούλια Κούτελλου

Η πολύ γλυκειά τραγουδίστρια Τζούλια Κούτελλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 344 ΦΟΡΕΣ

Είναι αρκετά ταλαντούχα και ανερχόμενη

Γράφει ο
Πάνος Καλουδάς
στο simantro.gr

Μια αρκετά καλή διαδρομή, μέσα στην λεωφόρο της τέχνης, έχει διανύσει μέχρι τώρα, η πολύ γλυκειά τραγουδίστρια, Ιουλία Κούτελλου. Μια διαδρομή,που μπορεί ακόμα να μην είχε το μέγεθος, ίσως, της δόξας, που στα νεανικά της όνειρα φάνταζε ως πολύ κοντινή υπόθεση.


Είχε όμως ένα ήθος, μια απέραντη σεμνότητα, ένα εντυπωσιακό, για το νεαρό της ηλικίας της, μέτρο, μια ευγένεια και μια κάθετη αναγνώριση, σε όποιον της έδινε ένα επαγγελματικό βήμα, πιο μπροστά από τα προηγούμενα.

Η Ιουλία, είναι ακόμα πολύ νέα και το μέλλον είναι, μπροστά της. Τα δεκατρία χρόνια που ήδη βρίσκεται στο πάλκο, στο “πατάρι” όπως το ονομάζουν οι τραγουδιστές, γι” αυτήν ήταν ένα σχολειό. Ήταν μια επένδυση εμπειριών.

Ήταν μια διαδρομή, ας πούμε, αναγνώρισης του χώρου. Και μια επένδυση σε δυναμικό φίλων. Γιατί το κορίτσι αυτό, με την αγνότητα και την ντομπροσύνη που το διακρίνει, μόνο φιλίες δημιουργεί και παρέες που την ακολουθούν σε κάθε νέα της επαγγελματική πρόταση.

Σε κάθε νέο χώρο, που καταθέτει το φωνητικό της ταλέντο και την χαρισματική της παρουσία. Την μελλωδική της αύρα. Τον χειμώνα που πέρασε, εργάστηκε σε κοσμική ταβέρνα της Αθήνας, μαζί με δυο πολύ ικανούς συναδέλφους της. Βάζοντας χρώμα στα μνημονιακά Σαββατόβραδα των Αθηναίων.

Χάρι δε, στην αξία και στο ήθος της, η Τζούλια δεν έχει μείνει ποτέ σ’όλο αυτό το διάστημα, χωρίς επαγγελματικό χώρο. Το κοινό που την ακολουθεί, που την πιστεύει και την αγαπάει, που ταξιδεύει με την φωνή της, αποτελεί το πιο σημαντικό επαγγελματικό της στοιχείο. Αποτελεί την πιο όμορφη πτυχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Και το πιο τρυφερό κομμάτι, της ψυχής της.

Γι” αυτό φροντίζει, πάντα να ανανεώνεται, στο ύφος της, στις επιλογές της, στο ρεπερτόριό της. Και να δίνει στους φίλους της το καλύτερο πάντα κομμάτι του εαυτού της. Το απόσταγμα του ταλέντου, που κουβαλάει.

Γι” αυτό, το σίγουρο είναι, πως τώρα πια ανοίγει ο δρόμος για την καλλιτεχνική της δικαίωση, ως προς την ποθούμενη, σε όλους, δημοσιότητα.
Ετοιμάζει έναν δίσκο, με έναν αυστηρά επιλεγμένο κύκλο τραγουδιών, ετοιμάζεται για μια δυναμική εξόρμηση, προς τα μέσα προβολής.

Ετοιμάζεται για πολλά και δημιουργικά πράγματα, η όμορφη Ροδίτισσα. Η οποία αυτό τον καιρό βρίσκεται στην γεννέτειρά της, απολαμβάνoντας τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου και γεμίζει τις…’μπαταρίες” της, για να επιστρέψει φρέσκια, ορεξάτη και.. μαυρισμένη…

Σίγουρα, η Ιουλία, είναι μια από τις αντιπροσωπευτικότερες τραγουδίστριες, της γενιάς της. Με μια όμορφη, ζεστή φωνή, καθαρή, μελωδική, ποιοτική.
Με πολλά χαρίσματα, που και στις χαμηλές διατηρούν το χρώμα και την δυναμική. Μα και σε όλους τους τόνους που “κάθονται” στην φωνή της, αυτό που δίνει, η νεαρή τραγουδίστρια, είναι μοναδικό.

Η Ιουλία είναι φίλη μου, δεν το κρύβω…Καλή μου φίλη…
Όπως δεν κρύβω το πως, εάν δεν την πίστευα, εάν δεν παραδεχόμουν την καλλιτεχνική της αξία, την ομορφιά του χαρακτήρα της, δεν θα έγραφα, ούτε μισή αράδα.
Είναι πολύ ικανή κοπέλλα. Κι ότι κερδίζει με την αξία της το κερδίζει.

Με την φωνάρα της, με το ζεστό ΑΛΗΘΙΝΟ, χαμόγελό της που εκπέμπει κάτι από την ομορφιά της ψυχής της.
Ιουλία. Καλή τύχη σου εύχομαι κορίτσι μου, γιατί την αξίζεις.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας