«Δουλειά» με τους μικρούς ξεκίνησε ο Γιώργος Ορφανίδης

«Δουλειά» με τους μικρούς ξεκίνησε ο Γιώργος Ορφανίδης

«Δουλειά» με τους μικρούς ξεκίνησε ο Γιώργος Ορφανίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Νωρίτερα άρχισε η προετοιμασία των παιδιών από τις υποδομές του Αστέρα

Στην Παστίδα έπιασαν δουλειά εν όψει της νέας περιόδου. Ο κόουτς Γιώργος Ορφανίδης ξεκίνησε να «δουλεύει» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, που προέρχονται περισσότερο από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα, στα οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Υπάρχει ένας αριθμός παιδιών, τα οποία δούλεψαν πολύ την περίοδο που πέρασε κι ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν γι αυτό. Το κακό με αυτά τα παιδιά, είναι πώς δεν μπορούν να χωρέσουν όλα στο ρόστερ.

Η τεχνική ηγεσία λοιπόν, θα προσπαθήσει μέσα από την δουλειά που ξεκίνησε χθες, να τους ανεβάσει επίπεδο και να ξεχωρίσει φυσικά ποια από αυτά έχουν πολλές προοπτικές βελτίωσης.

Υπάρχει δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός παιδιών γεννηθέντων τα έτη 1996 και 1997, για τα οποία υπάρχει η σκέψη μερικά από αυτά να δοθούν δανεικά σε άλλες ομάδες, με σκοπό να πάρουν παιχνίδια και να αποκτήσουν εμπειρίες.
Αξίζει να σημειωθεί πώς ο παρτενέρ του Γιάννη Ροδανάκη κάτω από τα γκολπόστ θα επιλεγεί από δυο νεαρούς γκολκίπερ, οι οποίοι δουλεύουν πολύ από πέρυσι και θα πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία την φετινή περίοδο.

Πρόκειται για τους Ραφαήλ Παπαμιχαήλ και Αλέξανδρο Προβατά, οι οποίοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους κάτω από την εστία της ομάδας.
Μεταγραφικά πρέπει να σημειωθεί πώς αναζητείται από τους ανθρώπους της Διοίκησης σε συνεργασία πάντα με την τεχνική ηγεσία, ένας επιθετικός περιοχής που να έχει επαφή με τα δίχτυα και σε αυτόν τον τομέα δύσκολα μπορεί να βρει κανείς παίκτη που να ταιριάζει με την χημεία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”