Ασημένιο μετάλλιο για τις Σφυρίου-Ιωαννίδου στο Διεθνές τουρνουά μπίτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

Ασημένιο μετάλλιο για τις Σφυρίου-Ιωαννίδου στο Διεθνές τουρνουά μπίτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

Ασημένιο μετάλλιο για τις Σφυρίου-Ιωαννίδου στο Διεθνές τουρνουά μπίτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

Σπουδαία εμφάνιση από τα δύο κορίτσια που αντιμετώπισαν στον τελικό τις Τσέχες Ντάτσεβα/Κόστοβα, χάνοντας στο τάι μπρέικ

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν η Ειρήνη Σφυρίου και η Φλώρα Ιωαννίδου στο Διεθνές Τουρνουά Αγώνων Επίδειξης Beach Volley Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη.

Στο beach bar Bousoulas της Αλεξανδρούπολης οι φίλοι του μπιτς βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπουδαία ματς ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες από Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης προσκάλεσε 8 ομάδες για το τουρνουά αυτό, ανάμεσά τους οι Τσέχες Βόρλοβα και Τρεσνάκοβα (ζευγάρι με διακρίσεις σε πολλά διεθνή τουρνουά), η Παυλίνα Ντάτσεβα και η Μιλένα Κόστοβα (πρωταθλήτριες Βουλγαρίας κάτω των 22 ετών) και οι Ρουμάνες Αρντελέαν/Κοτς.

Οι Σφυρίου / Ιωαννίδου παίζοντας πάρα πολύ καλά έφθασαν στον τελικό όπου και αντιμετώπισαν τις δυνατές Τσέχες Βόρλοβα και Τρεσνάκοβα με σημαντικές διακρίσεις.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα οι δύο ελληνίδες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ με 14-16 (18-21, 21-16, 14-16).

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τη ροδίτισσα αθλήτρια και τη συμπαίκτριά της που τώρα στοχεύουν για 3η συνεχομένη χρονιά τον τίτλο στο North Area Beach Volley Circuit.

Διαβάστε ακόμη

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18