Πολυτιμότερος παίκτης του Εργασιακού ο Κουτσούκος

Πολυτιμότερος παίκτης του Εργασιακού ο Κουτσούκος

Πολυτιμότερος παίκτης του Εργασιακού ο Κουτσούκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 576 ΦΟΡΕΣ

Εκτός από πρώτος σκόρερ, ο αθλητής του Carpe Diem αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης

Αν και η ώρα ήταν προχωρημένη, στο Βενετόκλειο παρέμεινε αρκετός κόσμος μετά τη λήξη του τελικού και παρακολούθησε τις απονομές που είχε προγραμματίσει ο ΔΟΠΑΡ.

Η αρχή έγινε με τους εθελοντές Σαμαρείτες οι οποίοι κάλυψαν τη διοργάνωση στον τομέα των πρώτων βοηθειών και την τιμητική πλακέτα την απένειμε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σάββας Διακοσταματίου.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, Άρης Φάκαρος παρέδωσε μετάλλια στα μικρά κορίτσια της σχολής χορού της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα – Μιρόσαβιτς και στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα κύπελλα για τις ατομικές διακρίσεις.

Πρώτος σκόρερ αλλά και Πολυτιμότερος Παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Στέφανος Κουτσούκος του Carpe Diem τον οποίο βράβευσε ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΔΚΔ, Δημήτρης Κουνελλές, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Θανάσης Μπαράκας τίμησε τον Μόσχο Φάντη του Πειρατικού για την επιτυχία του στα τρίποντα (τα περισσότερα στους αγώνες).

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η τιμητική βράβευση του Γιώργου Καραγιάννη επίσης από την ομάδα του Πειρατικού για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο δωδεκανησιακό μπάσκετ.

Στις ομαδικές βραβεύσεις, η Eco Prime ως τέταρτη πήρε τα μετάλλια και το βραβείο της από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κριτών, Γιώργο Κατσικανταή, το Πειρατικό ως τρίτο από το μέλος του ΔΟΠΑΡ, Κωνσταντίνα Νταλαμάγκα Μιρόσαβιτς, οι Οικονομολόγοι από τον κ. Μπαράκα και το Carpe Diem από τον κ. Διακοσταματίου.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου