Ανέβασε τον πήχυ ο σύλλογος Φαέθων

Ανέβασε τον πήχυ  ο σύλλογος Φαέθων

Ανέβασε τον πήχυ ο σύλλογος Φαέθων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1162 ΦΟΡΕΣ

Ως εκδήλωση ποιοτική με απόλυτη οργάνωση και μεράκι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή για την ενίσχυση του Συλλόγου Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου Ρόδου «Φαέθων», που έγινε την Κυριακή 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του στον Αρχάγγελο.

Παρουσία των σχολών χορού της Μαρί Γκίκα, της Δέσποινας Μπούσιου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Αίθωνας» και του «Manolis Dance Group», ζωντάνευσαν επί σκηνής αξέχαστες εικόνες από τον ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας 60 και 70. Στη γιγαντοοθόνη γι' αυτόν τον σκοπό παρέλασαν ηθοποιοί-θρύλοι και οι ατάκες τους συγκίνησαν και.προβλημάτισαν για την κατάσταση τού σήμερα. Το πιο εντυπωσιακό ήταν η πραγματικά δυναμική παρουσία του κόσμου. Κατάμεστος ο χώρος στην περιοχή Νάπες και το αδιαχώρητο από ανθρώπους-φίλους του Φαέθωνα και λάτρεις της τέχνης του χορού.

Δεκάδες χορογραφίες και πραγματικά άξια τα μέλη όλων των συγκροτημάτων, γύρισαν το χρόνο πίσω κι έδειξαν πώς η τέχνη γοητεύει και συμβάλλει στην προώθηση κινήσεων ανάπτυξης και προστασίας για κάθε τι που μας χάρισε απλόχερα η φύση. Φέτος ο Φαέθων, είναι αλήθεια, ανέβασε πολύ τον πήχυ και δικαιώθηκε. Οι άνθρωποι της διοίκησης και οι φίλοι του έδειξαν ότι όποια προσπάθεια αξίζει, φέρνει κέρδη όχι μόνο στη.τσέπη μα και στη ψυχή. Ένα γαλήνιο, κυριακάτικο καλοκαιρινό βράδυ στον Αρχάγγελο θα θυμούνται όσοι διέκριναν το απαύγασμα της ένωσης φύσης και τέχνης.Σαν Παλιό Σινεμά.

Το ΔΣ. του Φαέθωνα ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης. Τα έσοδα από το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ στην είσοδο και την προπώληση δόθηκαν αποκλειστικά και αληθινά για να συνεχίσει να ομορφαίνει τον κόσμο μας το μοναδικό αυτό είδος μικρόσωμου αλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας