Μια «γοργόνα» νικήτρια

Μια «γοργόνα» νικήτρια

Μια «γοργόνα» νικήτρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2009 ΦΟΡΕΣ

Η Ραφαέλα Πεστλίκη τερμάτισε πρώτη στο «Lindos Swim Challenge» του Απόλλωνα Ρόδου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το «Lindos Swim Challenge» από τον Απόλλωνα Ρόδου, ένας αγώνας κολύμβησης ανοικτής θάλασσας συνολικής απόστασης 4χλμ.

Οι αθλητές ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή από την παραλία του Αγίου Παύλου και κολύμπησαν μέχρι την κεντρική της Λίνδου, για να επιστρέψουν ξανά και να συμπληρωθεί η απαιτούμενη απόσταση. Συμμετείχαν πάνω από 30 κολυμβητές και νικήτρια αναδείχθηκε η νεαρή Ραφαέλα Πεστλίκη, αθλήτρια του «Ροδίων Άθλησις» με διακρίσεις και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πίσω από την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια βγήκαν μαζί στον τερματισμό ο Ανδρέας Καλαφατάς και ο Γιώργος Κυπριάδης ενώ ο Φώτης Ζούρδης πήρε τελικώς την 4η θέση στη γενική κατάταξη. Βάσει της προκήρυξης, υπήρξε και ειδική κατάταξη για τους αθλητές που αγωνίστηκαν με ειδική φόρμα.

Ο αγώνας δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία, ενταγμένος στο «Apollon Cup», μια σειρά διοργανώσεων αντοχής του συλλόγου την τελευταία διετία. Όλοι αυτοί αποτελούν καλή προπόνηση και…πρόγευση του «Rodos 226 Challenge».

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα τριάθλου Iron Man που διοργανώνεται στην Ελλάδα και στη Ρόδο από τον Απόλλωνα, με εκκίνηση από το Κιοτάρι στις 26 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου