«Στρωθείτε στο διάβασμα και στη δουλειά»

«Στρωθείτε στο διάβασμα και στη δουλειά»

«Στρωθείτε στο διάβασμα και στη δουλειά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 867 ΦΟΡΕΣ

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα του νέου αρχιδιαιτητή Κώστα Ζαννετίδη προς όλους ανεξαιρέτως τους διαιτητές

Έτοιμοι να σηκώσουν τα «μανίκια» και να πιάσουν δουλειά είναι οι παράγοντες του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας.

Μία από τις πρώτες κινήσεις του προέδρου Θεοφάνη Πελλού, του αρχιδιαιτητή Κώστα Ζαννετίδη και του μέλους του οργάνου, Μπάμπη Λάμπρου, θα είναι η πραγματοποίηση πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων ενός προσωπικού τετ α τετ με τον κάθε διαιτητή. Οι νέοι υπεύθυνοι της διαιτησίας θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούν, να τους δώσουν τις απαραίτητες κατευθύνσεις και να τους ενημερώσουν για τη φιλοσοφία με την οποία σκοπεύουν να πορευτούν.

Ο Κώστας Ζαννετίδης θέλει να κατανοήσουν οι πάντες πως είναι αναγκαίο να λειτουργήσουν μέσα σ’ ένα αυστηρό πλαίσιο κανόνων, να δείχνουν έμπρακτα το σεβασμό τους στα σωματεία, να έχουν ανοιχτά τα τηλέφωνά τους μόνο για τα μέλη του ΤΟΔ, να προσπαθούν να επιμορφώνονται διαρκώς και να φρο-ντίζουν για την καλή φυσική τους κατάσταση. Για το τελευταίο θα συνεχίσει να μεριμνά ο γυμναστής των διαιτητών Νίκος Μαντικός, ο οποίος θα εκπονήσει το απαραίτητο πρόγραμμα εκγύμνασης και θα επιβλέπει τις προπονήσεις.

Δεν περνάς; Δεν συμμετέχεις
Η διοργάνωση σεμιναρίου για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές στη Ρόδο στις 20-21 Σεπτεμβρίου και στην Κω μία εβδομάδα νωρίτερα, έχει ήδη ανακοινωθεί. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποχρεωτικά συμμετέχοντες είναι πως τα σεμινάρια θα κλείσουν με γραπτές εξετάσεις, τις οποίες είναι πιθανό να επιβλέψει άνθρωπος της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Τα γραπτά θα ελεγχθούν στην Αθήνα και όπως έχει ξεκαθαριστεί, όποιος δεν καταφέρει να πιάσει τα προβλεπόμενα όρια, δεν θα ορίζεται στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Τόσο οι διαιτητές, όσο και οι παρατηρητές διαιτησίας θα τοποθετηθούν βάσει των επιδόσεών τους στους πίνακες της Α’, της Β’ και της Γ’ κατηγορίας που θα συγκροτήσει το ΤΟΔ και που θα είναι ανοιχτοί.
Αν κάποιος δείξει με την παρουσία του πως αξίζει να προωθηθεί, θα έχει την ευκαιρία του.

Οι παράγοντες του ΤΟΔ καλούν όλους ανεξαιρέτως τους διαιτητές να…στρωθούν στο διάβασμα, υπενθυμίζο-ντας πως η διδακτέα ύλη βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Όσο για τις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης, θα διοργανωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου.
Τέλος, οι Θεοφάνης Πελλός, Κώστας Ζαννετίδης και Μπάμπης Λάμπρου δεν είναι αρνητικοί απέναντι στην προοπτική να δημοσιοποιούνται οι ποινές που θα επιβάλλονται στους διαιτητές.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.