Μικροπροβλήματα στον Κολοσσό Κάστρου

Μικροπροβλήματα στον Κολοσσό  Κάστρου

Μικροπροβλήματα στον Κολοσσό Κάστρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

Από αιμάτωμα στη φτέρνα ταλαιπωρείται ο Πάττας, στον τένοντα πονάει ο Παστρικός, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο, σε λίγες μέρες μπαμπάς, Αμοιρόπουλος

Με την προσδοκία πως θα ξεπεραστούν το συντομότερο τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες θα ξεκινήσει τη δουλειά της νέας εβδομάδας ο Γιώργος Ξύπας.

Ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου περιμένει την επιστροφή του Τηλέμαχου Πάττα, ο οποίος υπέστη στο φιλικό της περασμένης Τετάρτη με τη Χάλκη αιμάτωμα στη φτέρνα, ενώ σύντομα θα έχει νέα για την κατάσταση του Παστρικού, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τένοντα και θα εξεταστεί από γιατρό.

Επιπλέον, εκτός προετοιμασίας θα βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι τις 22 Αυγούστου ο Αμοιρόπουλος, ο οποίος ετοιμάζεται να δεχθεί το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του, καθώς η σύζυγός του διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Κολοσσός Κάστρου θα δώσει στους Αγίους Αποστόλους φιλικό παιχνίδι με τους Ιππότες, ενώ ο Γιώργος Ξύπας δεν αποκλείει την πραγματοποίηση άλλης μίας, ίσως και δύο μεταγραφών. Βάσει της εικόνας που έχει αυτή τη στιγμή, θεωρεί πως η ομάδα του θα πρέπει να ενισχυθεί στο χώρο της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν