Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πωλήσεις του cd του Τάσος Γιασιράνη

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πωλήσεις του cd του Τάσος Γιασιράνη

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πωλήσεις του cd του Τάσος Γιασιράνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2792 ΦΟΡΕΣ

Μια δυνατή παρουσία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ένας κύκλος παρουσιάσεων του τέταρτου CD του γνωστού dj και ραδιοφωνικού παραγωγού κ. Τάσου Γιασιράνη που εκπροσωπεί τη Ρόδο, με την ονομασία “Rhodes experience” με 12 τραγούδια και μαγευτικές φωτογραφίες- καρτ ποστάλ του νησιού μας.

Με μια δυνατή παρουσία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι πωλήσεις του νέου CD έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ μάλιστα στην Γερμανία πωλείται και στα μεγάλα αεροδρόμια.

Αμέσως λοιπόν μετά την πραγματοποίηση των τριών πάρτι που είχαν μεγάλη επιτυχία στα μπαρ “Baia”, “Mozaik”, Kontiki, με συνολικά δέκα dj να δίνουν το «παρών» για τις βραδιές, σειρά έχει η παρουσίαση του CD στην Αθήνα, με δύο event σε συνεργασία με την Κλικ records (Galaxy Hilton, Recipe Bar Κηφισιά).

Μάλιστα, ο κ. Γιασιράνης πραγματοποίησε την Τετάρτη, την τελευταία παρουσίαση για το “Rhodes Experience”, επιλέγοντας ένα μοναδικό σημείο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, παρουσιάζοντας το cd που «ταξιδεύει» τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο.

Ένα ακόμη event, αυτή τη φορά στο εστιατόριο-μπαρ «Κοντίκι», σε συνδυασμό με το όμορφο ντεκόρ που επέλεξε η εταιρεία Golden Apple Events (www.goldenappleweddings.com), έδωσαν μια άλλη πνοή στο χώρο.

Μάλιστα, μέσα από τη δημιουργία 3 διαφορετικών θεματικών concept η Golden Apple παρουσίασε ιδιαίτερα στοιχεία του νησιού, στοιχεία που μας δείχνουν την πολυπλοκότητα της Ρόδου, και τις εμπειρίες που αυτή μας προσφέρει, όλα εμπνευσμένα από τις 3 διαφορετικές τοποθεσίες που πραγματοποιήθηκαν τα event.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Γιασιράνης ανέφερε «προτιμώ να μιλάω με τη μουσική και την ποιότητα των event μου. Μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουμε να κυνηγάμε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, μέσα σε ένα περιβάλλον που κυνηγάει το «άρπα- κόλλα».

Έτσι, μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία των προηγούμενων CD, καθώς και τη στήριξη του ΠΡΟΤΟΥΡ, η Ρόδος συνεχίζει να έχει ένα CD που την εκπροσωπεί ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το CD πέρσι ξεπούλησε, ενώ φέτος θα διατεθούν 2000 κομμάτια σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Λουξεμβούργο.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο “Rhodes Experience” είναι δώδεκα ακυκλοφόρητα κομμάτια τα οποία μάλιστα έχουν τους περισσότερους έλληνες παραγωγούς από κάθε χρονιά, ενώ οι παρουσιάσεις του CD του σε Ρόδο και Αθήνα αφήνουν πάντοτε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών