Έκτη μεταγραφή για τον Αστέρα Μασσάρων!

Έκτη μεταγραφή για τον Αστέρα Μασσάρων!

Έκτη μεταγραφή για τον Αστέρα Μασσάρων!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 457 ΦΟΡΕΣ

Στο σύλλογο επέστρεψε ο πρώην μέσος της Θύελλας Πυλώνας, Αποστόλης Χατζημανώλης. Κόντρα στον Κλεόβουλο θα ανοίξουν το Σάββατο οι Μασσαρενοί τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Άλλη μία προσθήκη, η οποία θα είναι και η τελευταία της φετινής μεταγραφικής περιόδου, έκανε ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος πρόσθεσε στο δυναμικό του ένα δικό του παιδί, τον αμυντικό Αποστόλη Χατζημανώλη.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό της Θύελλας Πυλώνας και είναι ο έκτος που αποκτά το σωματείο των Μασσάρων. Υπενθυμίζεται, πως είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Μάρκου Μαρκόπουλου, Ηλία Μπαϊρακτάρη (από Εθνικό), Τάκη Δημητρίου (πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Ασκληπειού), Χαλίλ Κιλασίν και Χρύσανθου Λαουδίκου (από Δόξα Ψίνθου).

Στον αντίποδα, από την ομάδα αποχώρησε ο Δημήτρης Πέρος (συμφώνησε με τον Ηρακλή Λάρδου), ενώ παρελθόν αποτελεί πλέον και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς οι Μασσαρενοί σεβάστηκαν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αλλάξει γειτονιά και να φορέσει τη φανέλα του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.
Μάλιστα, οι άνθρωποι της διοίκησης του εύχονται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του, χωρίς τραυματισμούς.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση, ενώ το ερχόμενο Σάββατο ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλός του θα είναι ο Κλεόβουλος, τον οποίο θα υποδεχθεί στις 4:15 το απόγευμα στο γήπεδο των Μασσάρων.

Ευχές στο Μαρκόπουλο
Την αγαπημένη του κορούλα βάφτισε ο Μάρκος Μαρκόπουλος. Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασσάρων εύχονται στην οικογένεια Μαρκόπουλου η μικρή Κατερίνα-Βασιλική να είναι καλορίζικη, πάντα ευτυχισμένη και να την καμαρώσουν και νυφούλα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.