Παίρνουν μπροστά οι ακαδημίες της Ρόδου

Παίρνουν μπροστά  οι ακαδημίες της Ρόδου

Παίρνουν μπροστά οι ακαδημίες της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 889 ΦΟΡΕΣ

Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα γίνονται οι εγγραφές στις υποδομές των «ελαφιών». Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία, ξεκαθαρίζει το θέμα του Γιώργου Καντιμοίρη

Τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν στις τάξεις της για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου αρχίζει να υποδέχεται η Ρόδος. Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «ελαφιών», οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, υπενθυμίζοντας πως τα τμήματα υποδομών θα λειτουργούν πλέον στο πλαίσιο της συνεργασίας με το AEK F.C. Academy Network. Αναλυτικά:

«Η διεύθυνση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015. Η νέα δομή των Ακαδημιών μας, το Rodos Football Academy, σε συνεργασία για πρώτη φορά με το νέο και σύγχρονο μοντέλο Ακαδημιών της ΑΕΚ FC, το AEK FC ACADEMY NETWORK, υιοθετεί μια νέα φιλοσοφία.

Το Rodos Football Academy, ακολουθώντας τις νέες τάσεις που επιτάσσει το σύγχρονο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, εφαρμόζει νέα τεχνογνωσία και επιστημονική προσέγγιση στην εκμάθηση του αθλήματος ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι προπονητές μας είναι πιστοποιημένοι με τα διπλώματα UEFA – ΕΠΟ και με πολυετή εμπειρία και γνώση στη διδασκαλία του ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Με βάση την ημερομηνία γέννησης, θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα (σε παρένθεση οι υπεύθυνοι προπονητές):

ΕΦΗΒΙΚΟ: 1999 – 2000 (Γιώργος Μποσγανάς)
ΠΑΙΔΙΚΟ: 2001- 2002 (Παναγιώτης Μπεκιάρης και Δημήτρης Γκάιδας)
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: 2003 – 2004 (Θεόδωρος Σαχινίδης)
JUNIOR: 2005 – 2006 (Θεόδωρος Σαχινίδης)
PRO-JUNIOR: 2007 – 2008 (Αντώνης Οικονόμου)
BAMBINI: 2009 (Αντώνης Οικονόμου)

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου (Οδός Αλέκου Παναγούλη 41), καθημερινά (εκτός Κυριακής και αργιών) από τις 10π.μ. έως και τις 12μ.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Παναγιώτη Ταρατίτα στο τηλέφωνο 6944 606041».

Ξεκαθαρίζουν με Γ. Καντιμοίρη
Εν τω μεταξύ, η διαφορά που έχει προκύψει με το Γιώργο Καντιμοίρη αναμενόταν να απασχολήσει χθες το βράδυ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ρόδου. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα και παρότι ουδείς μπορεί να προδικάσει με βεβαιότητα τις εξελίξεις, το κλίμα που επικρατεί μάλλον δεν είναι όσο ευνοϊκό θα έπρεπε για να αποτρέψει το «διαζύγιο».

Όσο για την προετοιμασία της ομάδας, ο Δημήτρης Σκούνας δούλεψε χθες με τους ποδοσφαιριστές του τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ το ίδιο θα πράξει και σήμερα.

Υπενθυμίζεται, πως η Ρόδος θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (δεν αποκλείεται πάντως να μεταφερθεί για την Κυριακή) με τους Ιππότες.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.