Συνεχίζει κανονικά η ΕΝΑ!

Συνεχίζει κανονικά η ΕΝΑ!

Συνεχίζει κανονικά η ΕΝΑ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου

Οι δρόμοι της Ένωσης Νεολαίας Αφάντου και του Βαγγελη Χοσάδα μπορεί να χώρισαν, ωστόσο η ΕΝΑ συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωσή της.

Ζητά μάλιστα την προσέλευση των γονέων στις εγκαταστάσεις την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη διαλογική συζήτηση.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη χθες από την ΕΝΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πληροφορούμε τους αξιότιμους γονείς των παιδιών της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της ΕΝΑ, ότι η λειτουργία όλων των τμημάτων (Εφηβικού Παιδικού Junior) θα συνεχισθεί κανονικά με την συμμετοχή της εφηβικής ομάδας στην Γ΄Τοπική Κατηγορία Δωδεκανήσου, των παιδικών τμημάτων και junior στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15.

Η αλλαγή της τεχνικής επίβλεψης των τμημάτων δεν αναστέλλει την οποιαδήποτε λειτουργία είχαν μέχρι σήμερα οι Ακαδημίες της ΕΝΑ.

Η πείρα οι σύγχρονες ασφαλείς και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις μας με τους νέους διπλωματούχους προπονητές προϋποθέτουν την συνέχιση του υψηλού επιπέδου των παιδιών.

Η διεύθυνση το τελευταίο χρονικό διάστημα αφουγκράζοντας και βιώνοντας τις δυσκολίες των γονέων να παρέχουν στα παιδιά τους την συμμετοχή στην άθληση και την ψυχαγωγία αποφάσισε την αλλαγή όλων των προϋποθέσεων της συμμετοχής των παιδιών στις Ακαδημίες μας που να ικανοποιούν όλους τους γονείς.

Για τον λόγο αυτό προσκαλούμε τους γονείς όλων των παιδιών να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις μας την Τετάρτη 20/8/2014 και ώρα 19.30 προκειμένου να συμμετέχουν σε διαλογική συζήτηση και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών σε νέα βάση
Ευχαριστούμε εκ της διευθύνσεως»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.