Στη Νορβηγία δίδυμο από την Κω

Στη Νορβηγία  δίδυμο από την Κω

Στη Νορβηγία δίδυμο από την Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 344 ΦΟΡΕΣ

Χατζηνικολάου-Χριστοφοράκης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volley Κ18 στο Κρίστιανσαντ

Η δράση στο Beach Volley όσον αφορά τις Εθνικές ομάδες συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με τους αγώνες και τις διοργανώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έτσι, μετά τις συμμετοχές των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών στο Grand Slam του Stare Jablonki στην Πολωνία και Εφήβων – Νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη, αυτό το σαββατοκύριακο η Ελλάδα συμμετέχει με τις Εθνικές ομάδες Παίδων - Κορασίδων και στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Κ18 που ξεκινάει αύριο στο Κρίστιανσαντ της Νορβηγίας.

Στις κορασίδες μας εκπροσωπεί η ομάδα Κλέπκου/Κουρτίδου η οποία πρόσφατα είχε κατακτήσει την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17 στο Ακαπούλκο του Μεξικό ενώ στους Παίδες συμμετέχουν οι «πρωτάρηδες» Δημήτρης Χατζηνικολάου/Στέλιος Χριστοφοράκης οι οποίοι προέρχονται από τις Αθλοπαιδιές της Κω κι έχουν προπονητή τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Μια ακόμα απόδειξη του πόσο καλή δουλειά κάνουν στην Κω σε ό, τι αφορά το beachvolley. Το άθλημα έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα στις λεγόμενες μικρές Κατηγορίες, πήρε τίτλους φέτος και δικαιωματικά οι αθλητές του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου εκπροσωπούν την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-18.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”