Δεν έκλεισε ακόμα το ρόστερ ο ΑΕΡΑ

Δεν έκλεισε ακόμα το ρόστερ ο ΑΕΡΑ

Δεν έκλεισε ακόμα το ρόστερ ο ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 303 ΦΟΡΕΣ

Σε αναζήτηση στόπερ η ομάδα των Αφάντου. Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν την προετοιμασία οι Κενενούνης, Θ. Λυριστής και Θεοδοσίου

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται για το φετινό πρωτάθλημα οι παίκτες του ΑΕΡΑ, υπό τις οδηγίες του Βαγγελη Χοσάδα. Βέβαια υπάρχουν ακόμα κενά στο ρόστερ, ενώ παράλληλα εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι γίνονται κινήσεις για να καλυφθούν.

Χαρακτηριστικό της όλης υπόθεσης είναι πως δεν προπονούνται ακόμα οι Κενενούνης, Θ. Λυριστής και Θεοδοσίου, καθώς συμπίπτουν οι ώρες της επαγγελματικής ενασχόλησης τους με αυτές της προπόνησης.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές θα μπουν στους ρυθμούς προετοιμασίας από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις μέχρι τώρα προπονήσεις, είναι αξιοσημείωτο ότι αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις ο τερματοφύλακας Σαχινίδης, ο οποίος αγωνιζόταν την σαιζόν που πέρασε στην ομάδα της Κρήνης στη Θεσσαλονίκη (Α’ Κατηγορία).

Ο αέρα όμως κάλυψε σήμερα και τη δεύτερη θέση τερματοφύλακα στο δυναμικό του με την απόκτηση του Γιώργου Τύρελη, αλλά συνεχίζει να ψάχνει κι ένα ικανότατο στόπερ προκειμένου να κλείσει το φετινό ρόστερ του.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.