Δοκιμές και σήμερα από τον Ιάλυσο

Δοκιμές και σήμερα από τον Ιάλυσο

Δοκιμές και σήμερα από τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 335 ΦΟΡΕΣ

Συμμετοχή του Ιάλυσου στο τουρνουά του Κλεάνθη «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στο Παραδείσι. • Στους τερματοφύλακες Λουτριώτη, Ντάνη και Κωστή θα στηριχθούν φέτος οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, μετά την αποχώρηση του Τύρελη.

Μείον ένας παίκτης στο ρόστερ του Ιάλυσου καθώς υπήρξε αποχώρηση στους γκολκίπερ.

Ο Γιώργος Τύρελης έλυσε τελικά την συνεργασία του με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Όπως διαμείφθηκε σχετικά επί του θέματος, ο νεαρός δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας σε επίπεδο πρωταθλητισμού και ζήτησε να λύσει την συνεργασία του με τον Ιάλυσο.
Αναφορικά με το θέμα σε άλλη στήλη, ο νεαρός γκολκίπερ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΕΡΑ που δεν έχει τους ίδιους στόχους με πέρυσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αντικατασταθεί στο ρόστερ και οι «τοξοβόλοι» δεν θα μπουν σε διαδικασία αναζήτησης άλλου τερματοφύλακα αλλά θα στηριχθούν στους Λουτριώτη, Ντάνη και Κωστή στους οποίους φυσικά και υπάρχει η αμέριστη εμπιστοσύνη από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης.

Σήμερα στο Παραδείσι
Στο μεταξύ ο Ιάλυσος μετά τα πρώτα δυο φιλικά παιχνίδια που έδωσε κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Αστέρα Παστίδας, είναι έτοιμος γι’ άλλο ένα… τεστ.

Παίρνει μέρος στο καθιερωμένο πλέον τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», στο οποίο πλην του Ιάλυσου, θα πάρουν μέρος ο Κλεάνθης, φυσικά και ο Άρης Αρχαγγέλου.

Ο Ανδρέας Σταύρου έχει στην διάθεση του γι’ αυτή τη διοργάνωση στο Παραδείσι όλους τους παίκτες, τους οποίους θα χρησιμοποιήσει αναλόγως.

Λεπτομέρειες για την συναυλία
Από τον Ιάλυσο δόθηκαν χθες στην δημοσιότητα οι σχετικές λεπτομέρειες για την συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη που θα γίνει στο «Οικονομίδειο» στις 30 Αυγούστου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ιάλυσος αναφέρει τα εξής:
"Το τοπικό συμβούλιο Ιαλυσού σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Ιάλυσο διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 21.00 στο «Οικονομίδειο» γήπεδο Ιαλυσού με τον καλλιτέχνη Δήμο Αναστασιάδη"

Εισιτήρια
Τιμή προπώλησης: 10 Ευρώ
Τιμή Εισόδου : 12 Ευρώ

Σημεία προπώλησης: ΙΑΛΥΣΟΣ: ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΡΟΔΟΣ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE (ΑΜΕΡΙΚΗΣ ) και ΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΪΡΟ ΠΑΛΛΑΣ).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα