Ο Διαγόρας «κρυφοκοιτάζει» τον Γιώργο Καντιμοίρη!

Ο Διαγόρας «κρυφοκοιτάζει» τον Γιώργο Καντιμοίρη!

Ο Διαγόρας «κρυφοκοιτάζει» τον Γιώργο Καντιμοίρη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 492 ΦΟΡΕΣ

Ο "γηραιός" θα μιλήσει με τον παίκτη, που είναι και τυπικά ελεύθερος. Σίγουρος ο Αχαρναϊκός και συζητήσεις με Πανιώνιο, Ηρακλή Ψαχνών και Λεβαδειακό για τα φιλικά στην Αθήνα

Ο Διαγόρας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή πως ότι κυκλοφορεί ελεύθερα στην ποδοσφαιρική αγορά, τον ενδιαφέρει . Και μάλιστα το ενδιαφέρον μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αν ο ποδοσφαιριστής είναι Ροδίτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο «γηραιός» της πόλης μας βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του 35χρονου επιθετικού Γιώργου Καντιμοίρη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ρόδο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες πως πήρε στα χέρια του την ελευθέρα του, οπότε ο δρόμος για την προσέγγιση των δύο πλευρών ανοίγει, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν σαν αρχή τους να μην αναμιγνύονται σε περιπτώσεις παικτών όταν υπάρχουν εκκρεμότητες.

Σίγουρος ο Αχαρναϊκός
Στο μεταξύ ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει στο διάστημα 14 με 19 Σεπτεμβρίου τρία σπουδαία φιλικά παιχνίδια, με τρεις ομάδες που θα μπορούν να το πράξουν μέσα σε αυτό το πενθήμερο..

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν
-Το ένα από τα τρία φιλικά παιχνίδια θα τα δώσει ο Διαγόρας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό
-Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες τρείς αντιπάλους του, διαμείφθηκε πως ο «γηραιός» έχει κάνει τις προτάσεις του και περιμένει απαντήσεις από τρεις σπουδαίες και μεγάλων κατηγοριών ομάδες, εκ των οποίων οι δυο της Σούπερ Λίγκ .

Ο ένας είναι ο Πανιώνιος κι ο άλλος ο Λεβαδειακός, ενώ η τρίτη ομάδα είναι ο Ηρακλής Ψαχνών .
Το οριστικό πρόγραμμα των φιλικών στην Αθήνα θα γνωστοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Οικογενειακό δίτερμα
Οι προπονήσεις για τους κυανέρυθρους συνεχίσθηκαν και χθές σε εντατικούς ρυθμούς. Σήμερα όμως οι ρυθμοί χαλαρώνουν, καθώς θα γίνει μόνο μία προπόνηση που περιλαμβάνει και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών προκειμένου να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση είναι οι παίκτες του ο κόουτς Πέτρος Ζουρούδης

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.