Φεύγει, αλλά δεν «χάνεται» ο Λορέντζος

Φεύγει, αλλά δεν «χάνεται» ο Λορέντζος

Φεύγει, αλλά δεν «χάνεται» ο Λορέντζος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 491 ΦΟΡΕΣ

Για τη Σκωτία, όπου θα εργαστεί στην ομάδα Κ-17 της Ντανφέρμλιν, αναχωρεί σήμερα ο Ροδίτης προπονητής. Θα διατηρήσει την επαφή του με τα τοπικά δρώμενα και θα αναπτύξει συνεργασίες. Ο ίδιος ευχαριστεί όσους του στάθηκαν

Τους φίλους του στη Ρόδο αποχαιρέτησε χθες ο Γιάννης Λορέντζος, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για τη Σκωτία, όπου είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Ο Ρόδιος τεχνικός εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας Κ-17 της Ντανφέρμλιν, ανοίγοντας ουσιαστικά μία νέα «πόρτα» και για τα ντόπια ταλέντα, δεδομένου πως θα συνεργάζεται στενά και με το νεοϊδρυθέντα σύλλογο της Ιαλυσού ΑΣΤΙΡ.

Στο πλαίσιο αυτό έχει μεριμνήσει για την παρουσία στη Ρόδο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο του εξειδικευμένου καθηγητή Ρόμπερτ Κίλτι του πανεπιστημίου της Γλασκώβης, ο οποίος θα κάνει μετρήσεις και άλλα σημαντικά τεστ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ αξιολόγηση προόδου θα κάνει και ο ίδιος.

Όπως έλεγε χθες ο Γιάννης Λορέντζος, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το δίπλωμά του έχει λυθεί (είχε διαμάχη με την ΕΠΟ), καθώς με την άφιξή του στη Σκωτία θα αρχίσει να παρακολουθεί μαθήματα σε σχολή προπονητών UEFA-B. Ταυτόχρονα θα αρχίσει να φοιτά στο κολέγιο του Σίφορντ, ώστε να εξειδικευτεί στο αθλητικό μάνατζμεντ. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο ίδιο τμήμα φοιτούν οι γνωστοί Βρετανοί ποδοσφαιριστές Σκόουλς, Ρέντναπ και Γκάλαχερ.
Ευχαριστεί όσους του στάθηκαν

Με την ευκαιρία της αναχώρησής του για τη Σκωτία, ο Γιάννης Λορέντζος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την παλιά του ομάδα Ιππότες Παλιάς Πόλης και ιδιαίτερα το Γιώργο Δανά, που όπως λέει, ήταν πάντα κοντά του και του στάθηκαν. Επίσης, τους πρώην ποδοσφαιριστές του, που συνεχίζει να αποκαλεί «παιδιά του».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.