Θα μπουγελωθούν στη Χάλκη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Θα μπουγελωθούν στη Χάλκη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Θα μπουγελωθούν στη Χάλκη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 834 ΦΟΡΕΣ

Θα είναι για καλό σκοπό αφού πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση

Θα… μπουγελωθούν και στη Χάλκη στις 27 Αυγούστου αλλά θα είναι για καλό σκοπό αφού πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Όπως μας λέει ο Δήμαρχος της Χάλκης, κ. Μιχάλης Πατρός-που θα είναι και αυτός που θα μπουγελωθεί πρώτος!-πρόκειται για μία ιδέα που ξεκίνησε από μία ομάδα πολιτών της Χάλκης την οποία την έκαναν γνωστή στο Δήμο. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με τους υπευθύνους στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τους το γνωστοποίησαν, πήραν την έγκρισή τους και, έτσι, την ερχόμενη Τετάρτη 27 του μηνός, στο κεντρικό λιμάνι του νησιού μπορούν να προσέλθουν όσοι επιθυμούν και να μπουγελωθούν για καλό σκοπό!

Στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν μέρος όσοι επιθυμούν και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει όσα χρήματα θέλει, ακόμα και ένα ευρώ δηλαδή, τα οποία θα μπορεί να τοποθετεί σε ένα κιβώτιο που θα υπάρχει στο λιμάνι. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο ο ίδιος θα κάνει την αρχή και θα μπουγελωθεί αφού αυτό του ζήτησαν και, βέβαια, το αποδέχθηκε αμέσως και, στη συνέχεια, ο ίδιος θα προσκαλέσει και άλλους συναδέλφους του Δημάρχους να κάνουν το ίδιο! Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της Χάλκης.

Όσοι προσέρχονται μπορούν ακόμη και να μπουγελώνονται ομαδικά αν θέλουν. Σημειώνεται ότι, ήδη, έχουν μοιράσει αφισούλες σε τουριστικά καταλύματα, προσκαλώντας και τους τουρίστες που διαμένουν στο νησί αυτή την περίοδο να πάρουν μέρος εάν θέλουν.

Όπως δήλωσε στη «Ρ» ο κ. Πατρός, στόχος τους είναι να καθιερώσουν αυτή την εκδήλωση να γίνεται κάθε χρόνο στις 27 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία έχει πολύ κόσμο το νησί, και τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται να δίνονται κάθε φορά για έναν διαφορετικό κοινωφελή σκοπό.

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης