Σειρά παίρνει το «μοντάρισμα» για τον Διαγόρα

Σειρά παίρνει το «μοντάρισμα» για τον Διαγόρα

Σειρά παίρνει το «μοντάρισμα» για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποιημένος ο Πέτρος Ζουρούδης από την προσπάθεια των παικτών του. Νίκος Αλεξανδρίδης: «Ο συναγωνισμός φέρνει τον καλύτερο κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας»

Κανονικά και με μία προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Διαγόρας. Ο Πέτρος Ζουρούδης και οι συνεργάτες του μετά την εβδομάδα των διπλών προπονήσεων, πρέπει να σημειωθεί ότι έριξαν τους ρυθμούς.

Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε και οικογενειακό δίτερμα με ευδιάκριτη την όρεξη που είχαν οι παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο, ξεφεύγοντας από την ένταση και την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

«Πιέσαμε πολύ αυτή την εβδομάδα με διπλές προπονήσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ζουρούδης και συνέχισε: « Ήταν μια πολύ καλή προπονητική εβδομάδα και οφείλω να πω πως είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τώρα θα κοιτάξουμε να μοντάρουμε όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα μας μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.»

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Αχαρναϊκός είναι η πρώτη ομάδα με την οποία «έκλεισε» ο Διαγόρας φιλικό μάτς στην Αθήνα, ενώ περίμενε και χθες απαντήσεις από τις τρείς επαγγελματικές ομάδες, του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού και του Ηρακλή Ψαχνών.
Ο «γηραιός» αναλόγως των απαντήσεων θα σχεδιάσει την αποστολή του πενθημέρου (14-19 Σεπτεμβρίου) και θα γνωρίζει φυσικά ποιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει.

Το τελικό πρόγραμμα των φιλικών, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.
Η κόπωση των διπλών προπονήσεων που βγαίνει στους ποδοσφαιριστές πάντα όταν ακολουθείται έντονο πρόγραμμα προετοιμασίας, όπως αυτό του Διαγόρα, ανάγκασε τον προπονητή να δώσει ρεπό στους παίκτες του για σήμερα Κυριακή.

Οι τερματοφύλακες
Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί, πέραν των άλλων, το ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Αλεξανδρίδη, ο οποίος τους γυμνάζει τρεις φορές την εβδομάδα σε ειδικό πρόγραμμα.

«Οι γκολκίπερ δουλεύουν πολύ στην προπόνηση προκειμένου να είναι έτοιμοι να αγωνισθούν όποτε κληθούν από τον προπονητή» τόνισε και συνέχισε: «Υπάρχει εμπειρία αλλά υπάρχει και συναγωνισμός ο οποίος πάντα φέρνει τον καλύτερο κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρίδης.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν