Πολλά προβλήματα για τον Γιώργο Ξύπα

Πολλά προβλήματα για τον Γιώργο Ξύπα

Πολλά προβλήματα για τον Γιώργο Ξύπα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Σημαντικές δυσκολίες αντιμετωπίζει ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου στην προσπάθειά του να προετοιμάσει την ομάδα του. Φιλικό με το Διαγόρα δίνει αύριο η ομάδα της Παλιάς Πόλη

Δια…πυρός και σιδήρου συνεχίζει να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου, Γιώργος Ξύπας, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ουκ ολίγα προβλήματα.

Ο Πάττας υποφέρει από αιμάτωμα στη φτέρνα, πονάει πολύ και θα μείνει για λίγες μέρες εκτός, ο Καστανίδης αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Παστρικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ο Αμοιρόπουλος έχασε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (πριν από λίγες μέρες η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι), ενώ ο Καστρουνής δεν είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Πάντως, ο Γιώργος Ξύπας δεν ανησυχεί, καθώς πιστεύει πως χρόνος για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να γίνει η απαραίτητη δουλειά υπάρχει ακόμα αρκετός.

Πάντως, ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου δεν θα έλεγε όχι σε μία δύο προσθήκες ακόμα, καθώς θέλει να έχει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, όμως αυτό είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τη διοίκηση του συλλόγου.

Σημειώνεται, πως αύριο στις 6 το απόγευμα η ομάδα της Παλιάς Πόλης δίνει ένα γερό φιλικό τεστ με αντίπαλο το Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν