Με απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο ο Φοίβος

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο ο Φοίβος

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 396 ΦΟΡΕΣ

Παϊζάνος, Αρχοντούλης, Δημητρόπουλος, Γαργάλης και Τζιβίλογλου δεν παίζουν στο αυριανό φιλικό του Φοίβου (17.30) -Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας την Κυριακή το βράδυ

Ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό θα δώσει αύριο Τετάρτη αυτή την φορά στο γήπεδό του ο Φοίβος ο οποίος προετοιμάζεται εντατικά για να ‘ναι έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του. Κατά τα φαινόμενα όμως, θα μπει σε αυτές με σημαντικές ελλείψεις είτε με παίκτες που δεν θα είναι ακόμα έτοιμοι λόγω των τραυματισμών τους.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη, θα αναμετρηθεί αύριο Τετάρτη (17.30) στο γήπεδο της Κρεμαστής με την Ρόδο, σε ένα ματς στο οποίο οι δυο προπονητές θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους.

Ο Σάββας Ορφανίδης θα παρατάξει την ομάδα του με σημαντικές ελλείψεις, καθώς απών θα είναι ο Τόλης Παϊζάνος, ο οποίος θα αναχωρήσει από την Ρόδο στα μέσα της εβδομάδας

Ο Γιάννης Αρχοντούλης παρουσιάσθηκε στην εκδήλωση της Κυριακής αλλά έχει ακόμα τον ώμο του σε νάρθηκα .Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για δεκαπέντε περίπου μέρες .

Πρόβλημα με ένα κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού έχει και ο Δημήτρης Δημητρόπουλος που δεν θα παίξει κατά της Ρόδου.

Ο Χρήστος Γαργάλης επρόκειτο χθες να υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο φιλικό των Καλυθιών

Εκτός αυτών, ενοχλήσεις αισθάνεται ακόμα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνισθεί ούτε κατά της Ρόδου, ο Ευτύχης Τζιβίλογλου.

Πρόκειται για σημαντικές απουσίες που δεν θα εμποδίσουν τον Σάββα Ορφανίδη όμως, να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Έγινε η παρουσίαση της ομάδας
Στο μεταξύ την Κυριακή το βράδυ σε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο στο χώρο του πνευματικού κέντρου Κρεμαστής, ο Φοίβος παρουσίασε το ρόστερ της ομάδας του και παράλληλα αποχαιρέτησε τον χώρο, καθώς ολοκληρώθηκε η λειτουργία του στεκιού της ομάδας για τον Αύγουστο, μ’ ένα μεγάλο γλέντι.

Συμμετείχαν σε αυτό, οι ορχήστρες και τα καλλιτεχνικά σχήματα των νυχτερινών κέντρων ARENA LIVE και ASTRA LIVE, που προσφερθέντα αφιλοκερδώς δημιούργησαν μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, ατμόσφαιρα γλεντιού. Το

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης και οι συνεργάτες του Χρυσόστομος Ψέλλας και Τάσος Στεργενάκης, χορηγοί της ομάδας και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους οι Τόλης Παϊζάνος, Νίκος Ψαρράς και Στέργος Φελεγκάκης

Νέο μέλος στο Δ.Σ.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε χθες η προσθήκη ενός ακόμα μέλους στο ΔΣ του συλλόγου:

«Ο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα (χθες) συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ο κύριος Ιωάννης Συγγελλάκης.

Ο κύριος Συγγελλάκης έχεις αποδείξει πάμπολλες φορές και με πολλούς τρόπους την αγάπη του για την ομάδα μας και αποτελεί τιμή ένας τέτοιος αγνός φίλαθλος του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ να συμμετέχει στη διοίκησή του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποια καθήκοντα αναλάβει».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων