Πρώτο φιλικό σήμερα για τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο

Πρώτο φιλικό σήμερα για τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο

Πρώτο φιλικό σήμερα για τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 337 ΦΟΡΕΣ

Θα αντιμετωπίσει στις 17.30 τον Κολοσσό Κάστρου, με τον Πέτρο Ζουρούδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του

Στα φιλικά παιχνίδια στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε διαδικασία… μονταρίσματος και η τεχνική τους ηγεσία δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας.

Αυτός είναι ο λόγος που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όλοι οι παίκτες της ομάδας που υπολογίζονται για την επίτευξη των στόχων, και βρίσκονται στο ρόστερ. Υπάρχει λοιπόν, μια σημαντική σειρά αγώνων μέσα στην εβδομάδα, που ξεκινάει από σήμερα με φιλικά επί ροδιακού εδάφους

Σήμερα στις 17.30 ο Διαγόρας θα δώσει ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας. Για πρώτη φορά στο Δημοτικό Στάδιο , τη φυσική του έδρα, θα αγωνιστεί απέναντι στον Κολοσσό Κάστρου, με τον Πέτρο Ζουρούδη να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο Διαγόρας θα παίξει με τον Ευκλή Σορωνής στο Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά και την Κυριακή, απέναντι στη Ρόδο, ξανά στο Δημοτικό Στάδιο.
Τα ματς του σαββατοκύριακου θα είναι βραδινά και θα αρχίσουν στις 8μ.μ.

Τα φιλικά της Αθήνας
Από τα φιλικά της Αθήνας τώρα, κι όπως διαμείφθηκε χθές, σίγουρες είναι οι ημερομηνίες μετάβαση (14 έως 19 Σεπτεμβρίου) και η συνάντηση με τον Αχαρναϊκό.

Οι «κυανέρυθροι» αναμένουν απαντήσεις από τις ομάδες του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού και του Ηρακλή Ψαχνών, που δεν έχουν δοθεί ακόμα ,είτε θετικές είτε αρνητικές.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Διαγοριδείς έχουν κάνει πρόταση ακόμη σε Καλλιθέα και Ατρόμητο Αθηνών και φυσικά περιμένουν απαντήσεις. Το σίγουρο είναι πως ομάδες μπορούν να βρεθούν στο λεκανοπέδιο για φιλικά παιχνίδια, αλλά στον Διαγόρα δίνουν βάση στο επίπεδο, ώστε να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σχήματα και τακτικές
Στα τρία φιλικά ο Πέτρος Ζουρούδης και ο συνεργάτης του Μιχάλης Ρίζος θα δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν.

Απόντες θα είναι οι Σέρβοι Στεφάνοφ και Πόποβιτς, που επέστρεψαν στην πατρίδα τους, προκειμένου να ετοιμάσουν τα χαρτιά που απαιτούνται για να αγωνιστούν στην Ελλάδα.

Για το θέμα αυτό πάντως ο Διαγόρας είναι σε εγρήγορση, παρακολουθώντας την κατάσταση .Όπως όμως είναι φυσικό, αν η επιστροφή τους καθυστερήσει ο «γηραιός» θ’ αναζητήσει άλλες λύσεις κάλυψης των κενών θέσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς