Ανεβαίνει η «πίεση» στον Αστέρα Παστίδας

Ανεβαίνει η  «πίεση» στον Αστέρα Παστίδας

Ανεβαίνει η «πίεση» στον Αστέρα Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 268 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή τελικά το φιλικό με το Φοίβο στην Κρεμαστή

Αυξάνει συνεχώς τους ρυθμούς προπόνησης των παικτών του ο Γιώργος Ορφανίδης στον Αστέρα Παστίδας. Μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Τσαμπίκος Παπαδημήτρης- Μανώλης Βασιλώττος» στα Μαριτσά, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν τις προπονήσεις, προκειμένου να ανεβάσουν κι άλλο τους πολύ καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς που παρουσίασαν εκεί.

Σε ό, τι αφορά τώρα τις συμμετοχές των παικτών σε αυτές, ο κόουτς του Αστέρα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ο Κυριαζής Ζερβός πρέπει να σημειωθεί ότι θα ξεκινούσε στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, αλλά μια ενόχληση στον προσαγωγό, ανάγκασε τον Γιώργο Ορφανίδη να τον αλλάξει πριν από το ξεκίνημα.

Ο Πολυχρόνης επίσης, δεν προπονείται καθώς ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στα πλευρά από το φιλικό με τον Ιάλυσο, ενώ χθες, ο Εμίρογλου που είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, μετά από παραινέσεις του Γιώργου Ορφανίδη, άλλαξε η ημερομηνία του φιλικού με τον Φοίβο στην Κρεμαστή.
Αντί για το Σάββατο, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν μεθαύριο Παρασκευή στις 17.30 στο γήπεδο Κρεμαστής κι αμέσως μετά οι παίκτες του Αστέρα θα πάρουν διήμερο ρεπό.

Ο Αστέρας συλλυπάται
Με χθεσινή ανακοίνωση: «Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Παστίδας αισθάνονται την ανάγκη να συλλυπηθούν και δημόσια τον πρώην φροντιστή της ομάδας Στέφανο Βασιλώττο για τον απροσδόκητο χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…»

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!