Ενισχυμένη και με όνειρα η Δήμητρα Δαματριάς

Ενισχυμένη και με όνειρα η Δήμητρα Δαματριάς

Ενισχυμένη και με όνειρα η Δήμητρα Δαματριάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκινάει τη Δευτέρα την προετοιμασία της. Πρόεδρος παραμένει ο Σταύρος Πηδιάκης, προπονητής ανέλαβε ο Παναγιώτης Μαθιός

Με στόχο την πραγματοποίηση μίας καλύτερης πορείας από την αντίστοιχη περσινή και γιατί όχι, μίας πορείας που θα της δώσει το δικαίωμα να αφήσει πίσω της τη Γ’ κατηγορία, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα την προετοιμασία της η Δήμητρα.

Το πρώτο ραντεβού του προπονητή Παναγιώτη Μαθιού και των ποδοσφαιριστών του έχει κλειστεί για τις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Δαματριάς, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει Αγιασμό και οικογενειακό δίτερμα.

Η Δήμητρα, η συμμετοχή της οποίας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και σέβεν σάιντ δηλώθηκε χθες, αναμένεται να εμφανιστεί στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφανώς ενισχυμένη, καθώς στον περσινό βασικό κορμό ήρθαν να προστεθούν αρκετοί νέοι και ικανοί ποδοσφαιριστές.

Ο σύλλογος της Δαματριάς απέκτησε τον επιθετικό Κώστα Σαρέλλα από τον Κλεάνθη (στρατιωτικός, που πέρσι δεν είχε χρόνο συμμετοχής λόγω υποχρεώσεων), τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Γιώργο Τσιούμα (στρατιωτικός), τον πρώην επιθετικό της Αγίας Λαύρας Επαμεινώνδα Ουζουνίδη (στρατιωτικός), τον επιθετικό Βαγγέλη Σταματίου (από Πολύστρατο), το μέσο Φίλιππο Δρακογιαννάκη (από Ηρακλή Μ.), τον επιθετικό Αντώνη Ξύπα (από Ροδιακό), τον τερματοφύλακα Τσαμπίκο Μαθιό (από Ορφέα) και το μέσο Αναστάσιο Καραμολέγκο (από Ατρόμητο Διμυλιάς).

Η νέα διοίκηση
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δήμητρας, το οποίο αναδείχθηκε προ εικοσαημέρου. Η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Πηδιάκης Σταύρος του Ευαγγέλου
Αντιπρόεδρος: Πηδιάκης Σταύρος του Γεωργίου
Γενικός γραμματέας: Μάτσης Νικόλαος
Ταμίας: Πηδιάκης Δημήτριος του Γεωργίου
Γενικός Αρχηγός: Πηδιάκης Τσαμπίκος του Γεωργίου
Μέλη: Γιάννης Θεοδώρου, Σταμάτης Μιχάλης, Πάττας Λούκας, Κιάκκας Ανδρέας.

Το στέκι
Σε καθημερινή βάση συνεχίζει να λειτουργεί στην πλατεία της Δαματριάς το στέκι της Δήμητρας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να περιμένουν τους φίλους του ποδοσφαίρου να το επισκεφθούν με την υπόσχεση να περάσουν όμορφα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων