Πρόσκληση και για τον... χειμώνα στον Ζαμπίδη

Πρόσκληση και για τον... χειμώνα στον Ζαμπίδη

Πρόσκληση και για τον... χειμώνα στον Ζαμπίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 833 ΦΟΡΕΣ

Σκέψεις για επανάληψη του σεμιναρίου kick boxing σε λίγους μήνες. Απρόσμενα μεγάλο το ενδιαφέρον γι’ αυτό της περασμένης Κυριακής από αθλητές-αθλήτριες της Ρόδου αλλά και λάτρεις του αθλήματος.

Ευχαριστημένοι είναι οι διοργανωτές του σεμιναρίου kick boxing της περασμένης Κυριακής με το Μιχάλη Ζαμπίδη.

Η συμμετοχή 200 αθλητών κι αθλητριών από τη Ρόδο δείχνει αφενός το ότι το άθλημα ενδιαφέρει πολύ κόσμο στο νησί κι αφετέρου πως όσοι κι όσες ασχολούνται μ’ αυτό, έχουν το πάθος εκείνο που θα οδηγήσει στο να πραγματοποιήσουν ακόμη καλύτερη πορεία σε διοργανώσεις εγχώριου και γιατί όχι διεθνούς επιπέδου. 

Ο σύλλογος «Μαχητής» με εκπαιδευτή τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο και ο Αχιλλέας του Γιώργου Ζόγκα συνεργάστηκαν κι έγινε πραγματικότητα αυτό το σεμινάριο πρώτη φορά στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Βενετόκλειο. Ενθαρρυντικό ήταν και το γεγονός ότι περίπου 200 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού και παρακολούθησαν τα μαθήματα που έδωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας, μένοντας εντυπωσιασμένοι.

 Η είδηση είναι ότι υπάρχει η σκέψη ο Μιχάλης Ζαμπίδης να επισκεφτεί ξανά το νησί μας πια τον ερχόμενο χειμώνα.  Γι’ αυτό, οι διοργανωτές μετά το απρόσμενα μεγάλο ενδιαφέρον, σκέφτονται να επαναλάβουν το σεμινάριο σε διάστημα που δεν θα υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση για περισσότερες ακόμη συμμετοχές. 

Το ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από τους «μαθητές» του κι από το επίπεδο οργάνωσης του σεμιναρίου, αυξάνει τις πιθανότητες επανάληψής του μετά από λίγους μήνες λοιπόν.

Απ’ όλα τα παραπάνω βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα πως η συνεργασία σε επίπεδο συλλόγων στην περιοχή ωφελεί την ανάπτυξη και διάδοση των μαχητικών τεχνών και δίνει παράλληλα το θάρρος σε ακόμα περισσότερα άτομα ν’ ασχοληθούν μ’ αυτές.

Το κοινό της Ρόδου τιμά με την παρουσία του αγώνες αυτού του επιπέδου και φαίνεται από τη δυναμική παρουσία σε πρόσφατες διοργανώσεις με συμμετοχές κι αθλητών εκτός Ελλάδος.  Σημειώνεται ότι προχθές ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε συνάντηση με το Στάθη Κουσουρνά στο δημαρχίο καθώς και με το Σάββα Διακοσταματίου. 

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων