Οι νέοι φοιτητές μίλησαν στη «Ροδιακή»

Οι νέοι φοιτητές μίλησαν στη «Ροδιακή»

Οι νέοι φοιτητές μίλησαν στη «Ροδιακή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3956 ΦΟΡΕΣ


Από τις πρώτες των πρώτων στην περιοχή μας είναι η Κατερίνα Μισθού του Ιωάννη από το Ροδίων Παιδεία η οποία με 19.848 μόρια πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Αθήνα.
«Νιώθω πολύ ευχαριστημένη, δικαιώθηκαν οι κόποι μου» δήλωσε στην «Ροδιακή» η Κατερίνα η οποία ερωτηθείσα πως κατάφερε να πετύχει μία τόσο υψηλή βαθμολογία, είπε πως διάβαζε συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια (κυρίως στο Λύκειο) και την φετινή χρονιά δεν τα παράτησε. Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν και οι καθηγητές της οι οποίοι όπως είπε «την βοήθησαν πολύ».








Αλλά και ο Αντώνης Αλαβέρας του Φιλίππου από το Κολλέγιο Ρόδου συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μαθητών με 19.804 μόρια εισήχθη στην Ιατρική Αθηνών και μάλιστα σε πολύ καλή σειρά, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα!
«Η σημερινή μέρα ήταν μέρα δικαίωσης αφού κατάφερα μετά από συστηματική προσπάθεια και μεθοδικότητα να εισαχθώ ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων στην Ιατρική Αθηνών. Η επιτυχία μου αυτή σηματοδοτεί μία νέα πορεία απόκτησης γνώσεων και εμπειριών που θα με οδηγήσει στην εκπλήρωση του ονείρου μου. Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω το σχολείο μου, το Κολλέγιο, τους καθηγητές του, ιδιαίτερα τους κ.κ. Δασκαλάκη, Διακοσταματίου, Σταυριανάκη που ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες μου σε όλη την προσπάθειά μου, αφιερώνοντας προσωπικές ώρες μαθημάτων και εκτός σχολικού ωραρίου, καθώς και τους έμπειρους φροντιστές μου για την άπειρη στήριξη τους.
Επίσης να συγχαρώ με την σειρά μου όλους τους επιτυχόντες αλλά και στους υποψηφίους που δεν τα κατάφεραν να τους ευχηθώ να εκπληρώσουν το στόχο τους στο μέλλον» δήλωσε στην «Ροδιακή» ο Αντώνης.




Στην Νομική Αθηνών εισήχθη η Αναστασία Γεροστάθη του Ιωάννη με 19.562 μόρια.
Μιλώντας στην «Ροδιακή» η Αναστασία δήλωσε πολύ χαρούμενη και έτοιμη για την Νομική Αθηνών, η οποία πιστεύει ότι θα της «ανοίξει πολλούς δρόμους».
Για να πετύχει το άριστο αυτό αποτέλεσμα η Αναστασία είπε ότι χρειάστηκε σκληρή δουλειά, οργάνωση, τουλάχιστον τα τρία χρόνια του Λυκείου και φυσικά θυσίες που είχαν να κάνουν ακόμη και με τις εξόδους της τους τρεις τελευταίους μήνες.
Η ίδια δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς «τους καθηγητές του σχολείου της, τους γονείς και ιδίως την μητέρα της, τους φίλους και συγγενείς της που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο σε αυτήν την επιτυχία της»!



Την εισαγωγή της στην σχολή Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκης με 19.408 μόρια κατάφερε και η Ναταλία Οικονόμου του Νικήτα από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 19.408 μόρια στις φετινές εξετάσεις.
Η Ναταλία δήλωσε στην «Ροδιακή» πως «η οργάνωση και ο σωστός προγραμματισμός από την αρχή, την βοήθησαν να πετύχει τους στόχους της και συμβούλευσε τα παιδιά που θα διαγωνιστούν του χρόνου να προσπαθούν για όλα και σε όλα τα μαθήματα να γράψουν το καλύτερο».






Την εισαγωγή του στην Ιατρική Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Νικόλαος Αγγελής του Αντωνίου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) ο οποίος συγκέντρωσε 19.258 μόρια και τα συναισθήματα που νιώθει είναι χαρά και ανακούφιση.
«Νιώθω ότι δικαιώθηκαν οι κόποι μου και είμαι γεμάτος συγκίνηση και χαρά» είπε στην «Ροδιακή» ο Νίκος, προσθέτοντας πως «η επιτυχία του οφείλεται στο καθημερινό διάβασμα αλλά και στην υπομονή που επέδειξε έως το τέλος, κάτι που συμβουλεύει να κάνουν και τα παιδιά που θα διαγωνιστούν του χρόνου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».





Βαλίτσες για την Ιατρική Κρήτης ετοιμάζει και η Παρασκευή Τριανταφύλλα του Παναγιώτη από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) η οποία συγκέντρωσε 19.357 μόρια!
Η Παρασκευή δηλώνει ικανοποιημένη από την επιτυχία της καθώς η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη της επιλογή προσθέτοντας πως «το πολύ διάβασμα και η προσοχή που επιδείκνυε ήταν σημαντικοί παράγοντες στην επιτυχία της».










Στην Ιατρική Στρατιωτική σχολή (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης εισήχθη η Πελαγία Καρυδάκη του Εμμανουήλ από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) και συγκέντρωσε 19.412 μόρια στις φετινές εξετάσεις.
«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με αυτό που έκανα» δήλωσε η Πελαγία.
Ερωτηθείσα πως κατάφερε να πετύχει μία τόσο υψηλή βαθμολογία είπε πως «η πίστη, το διάβασμα, η θέληση και η αφοσίωση στο στόχο της» ήταν τα εφόδια της!




Την εισαγωγή του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Θεσσαλονίκη πέτυχε ο Κωνσταντίνος Δεληγιώργης από το Κολλέγιο Ρόδου, με 19.452 μόρια.

Ο ίδιος δηλώνει στη «Ροδιακή» υπερήφανος και ευχαριστημένος από την επιτυχία του αυτή, την οποία κατάφερε χάρη στο «συστηματικό διάβασμα, τους σωστούς καθηγητές τους οποίους πρέπει να εμπιστευόμαστε και τη σωστή παρέα».






Στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Αθήνα εισήχθη ο Ιωάννης Βαρέλης του Αναστασίου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) ο οποίος συγκέντρωσε 19.372 μόρια.
Ο Γιάννης δηλώνει «χαρούμενος και ευτυχισμένος» καθώς όπως είπε «οι κόποι δύο ετών πήγαν χαλάλι».









Για την σχολή Φιλολογίας Ρεθύμνου ετοιμάζεται η Ιουστίνη Ζηδιανάκη του Εμμανουήλ από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 19.460 μόρια.
Η Ιουστίνη κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αφού πάντα ήθελε να γίνει φιλόλογος όπως δήλωσε στην «Ροδιακή» και το πέτυχε με «διάβασμα, πείσμα και οργάνωση».









«Πλώρη» για την Ιατρική Αθηνών έβαλε και η Ασημίνα Μαλλιάκα του Κωνσταντίνου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) με 19.411 μορίων που συγκέντρωσε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.
Η ίδια δηλώνει πολύ ευχαριστημένη αφού ανταμείφτηκε για τους κόπους της και μιλώντας στην «Ροδιακή» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τα σχολεία της, από το δημοτικό ακόμη, έως και το Λύκειο, το φροντιστήριό της, και τους γονείς της καθώς χωρίς αυτούς δεν θα είχε κάνει τίποτα».



Σε ιατρική σχολή αλλά στην Θεσσαλονίκη πέρασε με 19.144 μόρια και η Κατερίνα Πράντη του Αργύρη από το Κολλέγιο Ρόδου.
Η Κατερίνα δήλωσε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα που έφερε το διάβασμα μίας ολόκληρης χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καθηγητές και τους γονείς της.








Στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Αθήνα κατάφερε να εισαχθεί με 19.232 μόρια ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου του Εμμανουήλ από το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ο Δημήτρης με δηλώσεις τους στην «Ροδιακή» ευχαρίστησε την οικογένεια του για την στήριξη που του έδωσαν στην προσπάθεια που κατέβαλε την προηγούμενη χρονιά και προέτρεψε τα παιδιά που θα διαγωνιστούν φέτος να ξεκινήσουν δυναμικά και να κρατήσουν σταθερούς ρυθμούς για να πετύχουν.









Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος του Νεκταρίου από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου με 19.100 μόρια εισήχθη στην Ιατρική Κρήτης και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Το μυστικό της επιτυχίας του δεν είναι άλλο από το ποιοτικό διάβασμα. «Καλύτερα να διαβάζεις δύο ώρες σωστά παρά να ξεφυλλίζεις 8 ώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.





Στην Ιατρική σχολή Ηρακλείου Κρήτης πέρασε και ο ο Άγγελος Μπίνης από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) ο οποίος συγκέντρωσε 19.011 μόρια στις φετινές εξετάσεις.
«Καλή προετοιμασία, ψυχολογία, προσήλωση στον στόχο, εμπιστοσύνη και υπακοή σε αυτά που λένε οι καθηγητές» ήταν τα «όπλα» του Άγγελου σε τούτη τη δοκιμασία από την οποία βγήκε νικητής.









Συνολικά 19.116 μόρια κατάφερε να συγκεντρώσει και η Κατερίνα Κυριακούλη του Κυριάκου από το Ροδίων Παιδεία, πετυχαίνοντας την εισαγωγή της στο τμήμα Φυσικής Ιωαννίνων.
«Οργάνωση, συστηματική μελέτη, προσήλωση στα μαθήματα, επιμονή, συνεχής προσπάθεια αλλά και η επιλογή μου να στηρίζομαι αποκλειστικά στο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ήταν παράγοντες που με βοήθησαν να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα. Οι καθηγητές μας ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν. Μας στήριζαν, προσπαθούσαν και εκείνοι μαζί με εμάς με επιμονή και υπομονή, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους, δηλαδή την εισαγωγή μας στην 1η μας επιλογή. Επιπλέον, η στήριξη από το Γραφείο Συμβουλευτικής του σχολείου μάς βοήθησε να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στην οικογένεια του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που μας αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια και έθεσε γερές βάσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την ιδιαίτερη σχολική χρονιά που πέρασε» δήλωσε η Κατερίνα.




Αλλά και ο Κωνσταντίνος Αξαρλής του Νικολάου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) πέτυχε την εισαγωγή του στην Βιολογία Κρήτης, στην σχολή που είχε ως πρώτη επιλογή, με την συγκέντρωση 18.992 μορίων!

Ο ίδιος δηλώνει πλέον ανακουφισμένος από το άγχος αλλά και δικαιωμένος για τους κόπους του, ενώ η επιτυχία του οφείλεται στο συστηματικό διάβασμα και σε λίγη τύχη.









Συνολικά 18.978 μόρια συγκέντρωσε και η Σαββίνα Μαραγκού του Γεράσιμου από το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ η οποία εισήχθη στην Νομική Αθηνών.

Μιλώντας στην «Ροδιακή» η Σαββίνα δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα των προσπαθειών της καθώς όλα πήγαν πολύ καλά», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένεια, τους καθηγητές και τους φίλους της και προέτρεψε τους επόμενους που θα διαγωνιστούν για μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.









Στην Ιατρική Ηρακλείου Κρήτης πέτυχε και ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος του Νικολάου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου ο οποίος συγκέντρωσε 18.980 μόρια και δηλώνει «τρισευτυχισμένος».

Το «μυστικό» της επιτυχίας για μεγάλους στόχους, σύμφωνα με τον Γιάννη, δεν είναι άλλο από το πολύ διάβασμα, τον σωστό προγραμματισμό, με ψυχραιμία και πειθαρχία.









Στην ίδια σχολή στην Ιατρική Κρήτης εισήχθη με 18.837 μόρια και η Κωνσταντίνα Μακρή του Σάββα από το Ροδίων Παιδεία.
«Η ατομική προσπάθεια σε συνδυασμό με τη συστηματική υποστήριξη από τους υπέροχους καθηγητές του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» οδήγησε στο αποτέλεσμα αυτό. Χωρίς εξωτερική βοήθεια με αποκλειστικό οδηγό το σχολείο επιτύχαμε. Επιτυχία, γιατί έγραψα καλά, αλλά πάνω από όλα γιατί πέτυχα την εισαγωγή μου στην 1η μου επιλογή. Οι καθηγητές μου εκτός από γνώσεις πρόσφεραν χαμόγελα, στοργή και μια ανοιχτή αγκαλιά. Με τη συνεχή στήριξη από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» όλα αυτά τα χρόνια, η σχολική μου καριέρα έφτασε στο τέλος της. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου αλλά και στην οικογένεια του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που απέκτησα» δήλωσε η Κωνσταντίνα.







Πανέτοιμη για την Νομική Κομοτηνής δηλώνει και η Ελένη Αλεξοπούλου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 18.601 μόρια στις φετινές εξετάσεις.

«Ήταν η πρώτη μου προτίμηση καταγόμαστε και από την περιοχή και ήθελα να περάσω εκεί» δήλωσε η Ελένη η οποία τόνισε πως το «μυστικό» κάθε επιτυχίας είναι «να το θες πολύ και πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις».












Στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών (ΕΜΠ) στην Αθήνα κατάφερε να εισαχθεί ο Χρήστος Νάνος του Θεοχάρη από το Κολλέγιο Ρόδου με 18.400 μόρια.

«Ήταν δύσκολη και απαιτητική σεζόν με πολύ διάβασμα αλλά όλα πήγαν καλά» δήλωσε στην «Ροδιακή» ο Χρήστος.












Στην σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Θεσσαλονίκη πέρασε η Ειρήνη Παρασκευά του Νικήτα από το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ που συγκέντρωσε 18.801 μόρια.

Η Ειρήνη μιλώντας στην «Ροδιακή» ευχαρίστησε τους γονείς και τους καθηγητές της για την υποστήριξη που έλαβε κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.







Ενθουσιασμένη που πέτυχε τον στόχο της δηλώνει και η Μαρία Διακοπαρασκευά από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου που συγκέντρωσε 18.315 μόρια από την θεωρητική κατεύθυνση.

Η Μαρία εισήχθη στο Παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου που από την αρχή αποτελούσε την πρώτη προτίμησή της.










Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και για την Ναταλία Γαϊτανίδη – Σακελλαράκη από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία με 17.903 μόρια στις φετινές εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή της στην σχολή Ψυχολογίας στο Ρέθυμνο.
«Με καλό διάβασμα, καλούς καθηγητές και σωστή καθοδήγηση κατάφερα να πετύχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και βέβαια την εισαγωγή μου στην σχολή προτίμησής μου» δήλωσε η Ναταλία στην «Ροδιακή».




Στη Νομική Αθηνών πέτυχε την εισαγωγή του ο Σπύρος Κυριακόπουλος του Γεωργίου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου με 19.370 μόρια.

Ο Σπύρος έδωσε για δεύτερη φόρα, καθώς πέρυσι όπως δήλωσε στην «Ροδιακή» δεν είχε καταφέρει να πιάσει την βαθμολογία που χρειαζόταν για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, κάτι που πέτυχε φέτος.





Αλλά και η Δέσποινα Χατζηνικολάου του Ηλία από το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ εισήχθη στην Νομική Αθηνών με 18.938 μόρια.
Η ίδια μιλώντας στην «Ροδιακή» δηλώνει πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο δικαιώνει τους κόπους των δύο τελευταίων ετών!
Η Δέσποινα ετοιμάζεται για Νομική Αθηνών καθώς όπως τόνισε είναι μία σχολή που, σου δίνει πολλές επιλογές!
Σε ό,τι αφορά το «μυστικό» της επιτυχίας της δεν είναι άλλο από «πίστη, επιμονή, υπομονή, προγραμματισμό και όσο το δυνατόν ψυχραιμία» με «βοηθούς» και υποστηριχτές πάντα την οικογένεια και τους καθηγητές.




Πανευτυχής δηλώνει και ο Ιωάννης Κάτρης του Ηλία από το Κολλέγιο Ρόδου, ο οποίος συγκέντρωσε 18.970 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή του στην σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Αθηνών.

Η επιτυχία του αυτή οφείλεται στους γονείς, τους καθηγητές του, τους φροντιστές και τους φίλους του που όλο αυτό το διάστημα τον στήριζαν ψυχολογικά με στοργή και αγάπη.




Η Ειρήνη Αγγέλη του Δημητρίου από το ΓΕΛ Σορωνής συγκέντρωσε 18.850 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή της στην σχολή Φιλολογίας Αθήνας.
«Νιώθω ικανοποιημένη γιατί ανταμείφτηκαν οι κόποι μου» δήλωσε η Ειρήνη προσθέτοντας πως «ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα που όμως με καλό προγραμματισμό χωρίς υπερβολές και άγχος όλα τελικά πάνε καλά».






Η Φωτεινή Πιπίνου του Ηρακλή από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) με 18.821 μόρια πέρασε στην σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών στην Αθήνα.

Η ίδια δηλώνει την ικανοποίησή της και προσθέτει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την αγαπημένη της ενασχόληση που είναι ο χορός.







Στην Ιατρική σχολή Κρήτης που ήταν και η πρώτη επιλογή της, πέτυχε η Δήμητρα Μητσοπούλου του Θωμά από το Κολλέγιο Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 18.874 μόρια.

Ερωτηθείσα που οφείλεται αυτή της η επιτυχία, δήλωσε ότι «σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι από μικρή είχε σταθερή πορεία ώστε να μην δυσκολευτεί πολύ στο τέλος και βέβαια στην στήριξη της οικογένειας της».








Στην σχολή Φιλολογίας Αθηνών πέτυχε την εισαγωγή του ο Νικόλαος – Χρήστος Μπαρλαμάς του Διονυσίου με 18.671 μόρια από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο).

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς η σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή» δήλωσε ο Νίκος στην «Ροδιακή».









Βαλίτσες για την Αγγλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης ετοιμάζει η Αναστασία Διακοσάββα του Σάββα από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 18.755 μόρια!

Η ίδια δηλώνει χαρούμενη, ευτυχισμένη και πως οι κόποι της δικαιώθηκαν και συμβουλεύει τα επόμενα παιδιά, να έχουν πρόγραμμα και να πιστέψουν στο στόχο που θα βάλουν και θα τα καταφέρουν να βγουν νικητές!










Στην σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στην Αθήνα εισήχθη η Βαλασία Μπαρμπούτη του Γεωργίου από τα Εκπαιδευτήρια Ρόδου Πυθαγόρας (Κολλέγιο Ρόδου) με 18.584 μόρια και για αυτό δηλώνει «ευτυχισμένη και ικανοποιημένη».

Η ίδια τονίζει πως «σίγουρα το διάβασμα και όχι το άγχος είναι αυτό που βοηθάει να πετύχεις το στόχο σου καθώς όταν είσαι ήρεμος και ψύχραιμος αποφεύγεις να κάνεις λάθη».








Στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης με 18.776 μόρια που συγκέντρωσε εισήχθη ο Αναστάσιος Χατζημανώλης του Αντωνίου από το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Ο Αναστάσης την εισαγωγή του αυτή την πέτυχε με συστηματική δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των καθηγητών του ώστε να μένει αφοσιωμένος στον στόχο του, όπως δήλωσε στην «Ροδιακή».








Στην σχολή Χημικών Μηχανικών Αθηνών εισήχθη με 18.929 μόρια και ο Παναγιώτης Ρήτας του Νικολάου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου.

Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και συμβουλεύει στους επόμενους υποψηφίους «ψυχραιμία και σωστό διάβασμα».

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη