Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Διαγόρα

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Διαγόρα

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 422 ΦΟΡΕΣ

Οι εμφανίσεις στα φιλικά αλλά κι η μεταγραφή του Γιώργου Καντιμοίρη έφεραν χαμόγελα στους "κυανέρυθρους". Δύο φιλικά μέσα στο Σαββατοκύριακο για το «γηραιό» με Ευκλή και Ρόδο

Η μέχρι στιγμής  πορεία της προετοιμασίας, τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα που παρουσιάζει ο Διαγόρας στα φιλικά αλλά και η συνεχιζόμενη ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας, αφήνουν… γεύσεις ικανοποίησης αλλά κι ενθουσιασμού στο στρατόπεδο του «γηραιού», που δείχνει πλέον ικανός για μεγάλα πράγματα.

Στα φιλικά αποδεικνύεται πως θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και την άνοδο μέσω των μπαράζ στην Γ΄Εθνική κατηγορία.  Αυτός είναι ο στόχος από το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς και προς αυτή την κατεύθυνση βαδίζει ο σύλλογος.

Έτσι, στο Διαγόρα, υπάρχει μετά και τα φιλικά που έχουν ήδη δοθεί, ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία. 

Ο Γιώργος Καντιμοίρης
Είναι αλήθεια ότι ο Διαγόρας έβαλε στη «μηχανή» του έναν από τους πιο ικανούς αλλά κι έμπειρους επιθετικούς  των μεγάλων κατηγοριών, που δεν είναι άλλος από το Γιώργο Καντιμοίρη. Είναι γνώστης της ροδίτικης ποδοσφαιρικής πραγματικότητας,  αλλά και των κατηγοριών στις οποίες θέλει να φτάσει ξανά με τον Διαγόρα. 

Υπενθυμίζεται πώς ο Γιώργος Καντιμοίρης 
-Την τριετία 1997-2000 ήταν στον Ιάλυσο 
-Την πρώτη περίοδο 2000-2001 ήταν στην Λάρισα (σκοράροντας μάλιστα και κατά της ΑΕΚ) 

-Το δεύτερο μισό της περιόδου 2000-2001 πήγε στο Λεωνίδιο 
-Ακολούθησε η τετραετία 2001-2005 στη Ρόδο
-Την πρώτη περίοδο 2005-2006 φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα 
-Και από την β΄περίοδο 2005-2006 μέχρι και πριν από λίγες μέρες ήταν στην Ρόδο .
Πορεία 17 χρόνων για τον 35χρονο πλέον άσσο (γεννηθείς στις 2/2/1979)   ,  που καταμαρτυρεί τις πολλές εμπειρίες που έχει αποκομίσει. 

«Παγώνει» των Σέρβων; 
Στην άλλη πλευρά τώρα, Στογιάνωφ και Πόποβιτς ήρθαν στην Ρόδο συμφώνησαν με τον Διαγόρα, αλλά ο χρόνος παραμονής τους στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να αποζητούν πλέον τα απαραίτητα έγγραφα για την επιστροφή. 

Αυτή η διαδικασία όμως, είναι πολύ χρονοβόρα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο «γηραιός» δεν δείχνει διατεθειμένος να τους περιμένει για πολύ. 

Αν δηλαδή καθυστερήσουν χρονικά κι έρθουν μέσα στον Οκτώβρη ή το Νοέμβρη, απαιτείται φυσικά ακόμα μεγαλύτερος χρόνος για να ξαναμπούν στους ρυθμούς της ομάδας ενώ την ίδια στιγμή θα έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο υπάρχει η σκέψη αν καθυστερήσουν πολύ, ο «γηραιός» να στραφεί αλλού… 

Δυο βραδινά φιλικά
Ο Διαγόρας τώρα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δυο αρκετά ενδιαφέροντα φιλικά υπό το φως των προβολέων. 

-Αύριο το βράδυ στο γήπεδο του Αγίου Σουλά στις 20.00 θα αντιμετωπίσει τον Ευκλή και την Κυριακή το βράδυ την ίδια ώρα στο Δημ. Στάδιο, πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Ρόδου 
Για τα δυο αυτά ματς πάντως, ο Πέτρος Ζουρούδης έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, θέλοντας να δει όλους τους παίκτες του σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.    

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.